Ποδόσφαιρο

Κατσιαρός: «Φέτος θα έχουμε το “εύκολο γκολ”, πολύ ποιοτικός ο Μανού Γκαρθία»

Στην εκπομπή του Yellow Radio 101.7 FM, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις” με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, όπου έδωσε την άποψή του για τον φετινό Άρη αλλά και για την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Για τον αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης: “Η ομάδα σε μια ημέρα που δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει, γιατί πιστεύω πως μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, πήρε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό.

Πρέπει αυτά τα παιχνίδια, απέναντι σε τέτοιες ομάδες, να τα κερδίζουμε ακόμη και στις μέτριες μέρες μας, πήραμε τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμασταν σε ένα πολύ κομβικό σημείο.

Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς είχαμε σε εξαιρετική ημέρα τον Κουέστα αλλά το σημείο που μας έδωσε τη νίκη ήταν η αποτελεσματικότητα αλλά και η ποιότητα του Γκρέι.

Ο Μαντσίνι επίσης είναι φέτος πολύ αποτελεσματικός, πιστεύω πως φέτος θα έχουμε αυτό που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, το εύκολο γκολ, παρόλα αυτά δεχόμαστε περισσότερες φάσεις.”

Η γνώμη του για τη μεσοαμυντική εικόνα του Άρη και για τον Μαζικού που αγωνίζεται στη θέση που αγωνιζόταν αλλά και για τον Εμπακατά:

Για τον Εμπακατά: “Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μην έχει πιάσει υψηλά στάνταρ, αλλά αγωνίζεται πάντα με πάθος, στο ματς με τον Αστέρα ήταν πολύ πιο ουσιώδης και αμυντικά αλλά και επιθετικά με το γκολ που σκόραρε. Πιστεύω πως είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει, όπως και ο Οντουμπάγιο.

Υπάρχει ανταγωνισμός σχεδόν σε όλες τις θέσεις και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα, μακάρι να παίζει όποιος είναι ο καλύτερος εκείνη την εβδομάδα.”

Για τον Μαζικού: “Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε μια ομάδα, είναι ισάξιοι με τον Πίρσμαν.”

Για τα αμυντικά χαφ: “Πιστεύω πως το ότι παίξαμε με ένα αμυντικό χάφ δε μας βοήθησε και για αυτό δεχθήκαμε και πολλές φάσεις από τη μέση του γηπέδου παρόλα αυτά είχαμε σε καλή μέρα τον εξαιρετικό μας τερματοφύλακα.

Το θέμα δεν είναι στην ποιότητα αλλά στην ταχύτητα. Ο Ντουκουρέ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά του λείπουν κάποια στοιχεία που είχαν ο Σάσα και ο Ματίγια.”

Για τον Γκρέι: “Νομίζω πως είναι το αντίθετο του Καμαρά, ο Γκρέι δεν φεύγει από την περιοχή είναι κλασικός κεντρικός επιθετικός με εξαιρετικές κινήσεις, ειδικά η κίνηση του στο γκολ είναι “σεντερφορίσια κίνηση”.

Για τον Μανού Γκαρθία: “Είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα, ο τρόπος που πασάρει, ο τρόπος που σκέφτεται, είναι εξαιρετικός. Μόλις είναι απολύτως έτοιμος θα δείξει ακόμη περισσότερο την ποιότητά του, πρέπει να αφομοιώσει το κλίμα της ομάδας στο 100%, να μάθει τους παίκτες ακόμα περισσότερο και τότε θα δούμε ακόμα παραπάνω πράγματα.”

Για τον Τόλη Τερζή: “Από τη στιγμή που πήρε το ματς, αυτό μετράει, ειδικά σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ο κύριος Τερζής διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι και ακόμα και όταν η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες, έδειξε πολύ γρήγορη αντίδραση και σκέψη.”

Τι περιμένει από τον νέο προπονητή της ομάδας τον Πάρντιου: “Έχει μια τεράστια προσωπικότητα και θα γνωρίζει πως να διαχειριστεί ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, ποδοσφαιριστές που θέλουν ειδική διαχείριση”

Για το πως βλέπει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά είναι και ομάδα που έχει κάνει 20 μεταγραφές. Είναι η ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα και ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται κάθε κρίση, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε εμάς και το πως θα κερδίσουμε”.

Για το πως βλέπει τα διαιτητικά στην Ελλάδα: “Είναι η απόρροια όλων των χρόνων στην Ελλάδα, όποιος δεν είναι πρώτος νιώθει πως αδικείται. Για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, έχω να πω πως το δεύτερο πέναλτι δε θα το έδινα, αλλά για αυτό υπάρχουν τα VAR αλλά και οι βοηθοί. Είναι όμως αυτό, όποιος δεν είναι πρώτος, νιώθει και αδικημένος”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button