Μπάσκετ

«Κατέρευσε» στο δεύτερο ημίχρονο, ήττα στο Περιστέρι (82-65)

O Άρης φάνηκε ότι ήταν μία ταχύτητα κάτω κόντρα στο Περιστέρι και γνώρισε την ήττα στο Α.Παπανδρέου.

Oι δύο ομάδες ξεκίνησαν κοντά στο σκορ, με τον Άρη να παίρνει προβάδισμα (9-12) χάρη σε τέσσερις πόντους του Χαριτόπουλου, με το Περιστέρι όμως να απαντάει με ένα επί μέρους 8-1 και να παίρνει προβάδισμα 17-13.

Τελικά οι κιτρινόμαυροι βρήκαν τις απαντήσεις και με καλάθια από Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς μείωσαν με 20-18 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν μπροστά στο σκορ φτάνοντας στο +6 (32-26), οι κιτρινόμαυροι είχαν τις απαντήσει για να φέρουν το ματς στα ίσα με 2/2 βολές του Σταμάτη (32-32) αλλά η ομάδα του Μανωλόπουλου βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί με 39-35 στο τέλος του ημιχρόνου.

Η τρίτη περίοδος ήταν… καταστροφική για την ομάδα. O Άρης έμεινε για πρώτη φορά πίσω με 10 πόντους (52-42) ενώ αυτή η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 17 (61-44).

Οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη κατάφεραν να το «μαζέψουν» μειώνοντας μέχρι το 61-50 με καλάθι του Μιλόσεβιτς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η αντεπίθεση όμως αυτήν δεν συνέχισε στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Άρη να δείχνει πως έχει μείνει από δυνάμεις και την διαφορά να φτάνει ακόμη και στους 18 πόντους και το 70-52.

Πολλά πράγματα δεν άλλαξαν μέχρι το τέλος, με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 82-65.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button