Μπάσκετ

Καστρίτης: “Όπλο μας η άμυνα και ώθηση μας ο κόσμος μας”

Ο Άρης αύριο (Σάββατο 18/01, 17:30) θα αντιμετωπίσει το Λαύριο σε έναν εντός έδρας αγώνα. Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ για το αυριανό παιχνίδι.

Η δήλωση του κόουτς στην ΚΑΕ:

«Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος με ένα εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες νίκες και στόχος μας είναι να διευρύνουμε το σερί αυτό των επιτυχιών. Το Λαύριο είναι πολύ διαφορετικό, συγκριτικά με την ομάδα που αντιμετώπισε ο ΑΡΗΣ στον αγώνα της πρεμιέρας. Έχουν κάνει τρεις προσθήκες ποιοτικών παικτών το τελευταίο χρονικό διάστημα. Φαίνεται να πατάνε πολύ καλά στα πόδια τους, διαθέτουν πλέον περισσότερο ταλέντο στην επίθεση και αρχίζουν να παίζουν στο επίπεδο που θέλουν. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς για 40 λεπτά. Να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, με ‘όπλο’ την άμυνά μας και με την ώθηση που θα πάρουμε από τον κόσμο μας, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button