Μπάσκετ

Καστρίτης: “Τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την Τετάρτη”

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι Ηρακλής – Άρης επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό της Τετάρτης για το Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Καλούμαστε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παίξουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αυτή την φορά στην έδρα μας για το πρωτάθλημα.

Μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με αυτό του Κυπέλλου που έχει όμως το κοινό χαρακτηριστικό και την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι. Προφανώς δεν προλαβαίνει κανείς να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε δύο μέρες, όμως εμείς είδαμε τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Κάθε μέρα που περνάει είναι για εμάς πολύτιμη, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αποκτούμε περισσότερη χημεία μέσα στο γήπεδο.

Στόχος μας για αύριο είναι να εμφανίσουμε τον καλύτερο μας εαυτό εντός παρκέ, να βάλουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φτάσουμε στην νίκη, πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου μας που θα γεμίσει το γήπεδο. Ανυπομονούμε όλοι να αγωνιστούμε μπροστά σε μία καυτή «μπασκετική» ατμόσφαιρα -πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο-και να δώσουμε χαρά στους φίλους του Ηρακλή με το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μία καλή αγωνιστική εμφάνιση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button