Μπάσκετ

Καστρίτης: «Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Γιάννης Καστρίτης έδειξε ταπεινότητα στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η σωστή δουλειά στο έπακρο.

Ειδικότερα:

“Οι παίκτες έκαναν αυτό που πρεσβεύει ο σύλλογος. Πάλεψαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαστε νέα ομάδα, θα πληρώσουμε την απειρία μας. θα έρθουν στιγμές με λάθη, από τα οποία θα διδαχθούμε. Ακόμα και από τη σημερινή νίκη όμως, θα πρέπει να διδαχθούμε. 

Οταν παίζουμε όμως το έχουμε σχεδιάσει και ξοδεύουμε ενέργεια κάθε δευτερόλεπτο, είμαστε ικανοί για το καλύτερο. Αν παίξουμε στο 99%, είναι πολύ πιθανό να χάσουμε από όλους. Σήμερα παίξαμε στο 100% και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Δεν γίναμε επιπέδου ΠΑΟ. Είμαι περίεργος πώς μπορεί να ανταποκριθεί αυτό το γκρουπ παικτών. Έχουμε σημάδια ότι η ομάδα είναι καλή. Μένει να συνεχίσουμε έτσι. Αν όχι, θα έρθουν… σκαμπίλια. 

Πολλά ευχαριστώ και στον κόσμο. Με την ευκαιρία, θέλω να πω ότι για να φτάσουμε να παίξουμε έχει γίνει φοβερή δουλειά σε διοικητικό επίπεδο τους προηγούμενους μήνες. Είμαστε καταδικασμένοι να δίνουμε αγώνα επιβίωσης κάθε μέρα. Χρειαζόμαστε τους πάντες δίπλα μας”.

Για την διαφορά πρώτου και δεύτερου μέρους: “Στο πρώτο μέρος δεν παίζαμε όπως δουλεύουμε στις προπονήσεις. Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε την κάθε κατοχή όπως ξέρουμε. Αυτό έκαναν τα παιδιά. Μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση. Προφανώς χρειάζεται και τύχη. Ετσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button