Μπάσκετ

Καστρίτης: «Πολλά μπράβο στους παίκτες μας, έπαιξαν με αυταπάρνηση θέλησή στην άμυνα»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη στην συνέντευξη Τύπου, μετά την συντριπτική νίκη επί του Περιστερίου.

Αρχικά:

«Πολλά μπράβο στους παίκτες μας. Η αυταπάρνηση και η θέλησή τους ειδικά στην άμυνα ήταν αυτό που μας αρέσει να βλέπουμε. Μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που μας στήριξε και μας βοήθησε. Ελπίζω ομάδα και κόσμος να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη και του Δημήτρη Καρβέλα. Είναι δύο άνθρωποι που μου έχουν προσφέρει πάρα πολλά. Τους χρωστάω πολλά, ήταν στολίδια για το ελληνικό μπάσκετ. Να είναι αναπαυμένη η ψυχούλα τους».

Για τους Αμερικάνους της ομάδας:

«Δεν μπορούμε να παίξουμε και με τους εφτά παίκτες, αυτό είναι δεδομένο. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, γιατί πρέπει να δούμε πρώτα ότι είναι έτοιμος ο Χάνλαν. Η εμπειρία μας μάς έχει δείξει ότι υπάρχουν πολλές ατυχίες. Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση και ανάλογα με τον Χάνλαν θα κινηθούμε.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους παίκτες μας. Φοβεροί χαρακτήρες και μαχητές. Είναι δύσκολη απόφαση».

Για την εμφάνιση του Πουλιανίτη:

«Ο Στέλιος έκανε υπερπροσπάθεια και κανονικά με τον Ηρακλή δεν έπρεπε να παίξει. Και ο Στέλιος έγκειται στα λόγια που λέω για όλα τα παιδιά, με πολλή δουλειά και αφοσίωση στο γήπεδο».

Για το ερχόμενο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ:

 «Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα μιλάμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ από σήμερα κιόλας. Όλη η πόλη το περιμένει αυτό το ματς. Ξέρουμε τις συνθήκες και την ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού και όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και θα δώσουμε την ψυχή μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button