Μπάσκετ

Καστρίτης: «Και την ψυχή μας στο παρκέ με Παναθηναϊκό – Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση»

Συνέντευξη σε αθηναϊκή εφημερίδα παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη, Γιάννης Καστρίτης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια των κιτρινόμαυρων, στους αγώνες που έρχονται με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο μέλλον.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του στην εφημερίδα “Φως των Σπορ”:

Ο στόχος σας ήταν εξαρχής να μπείτε στα πλέι οφ φέτος;

Ο Άρης φέτος έπαιξε με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας! Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η μεγάλη πλειονότητα θεωρούσε ότι δύσκολα ο Άρης θα σωνόταν λόγω οικονομικών προβλημάτων που είχε να διαχειριστεί η διοίκηση από αμαρτίες προηγούμενων χρόνων. Ο Άρης όχι μόνο εξασφάλισε νωρίς την παραμονή του αλλά περάσαμε και στα πλέι οφ έπειτα από πέντε χρόνια. Και διεκδικήσαμε ως το τελευταίο ματς, ως το τελευταίο σουτ, την 5η θέση. Στο τσακ δεν πήραμε την 5η θέση, για ένα σουτ.

Πώς εξηγείται αυτό;

Η διοίκηση πλήρωσε πολλά χρέη, μπόρεσε να κρατήσει σε καλό επίπεδο την ισορροπία της ομάδας, χτίσαμε την ομάδα με νέα παιδιά, Έλληνες και ξένους, χωρίς πείρα αλλά με δίψα. Μαχητές. Φέραμε κοντά τον κόσμο, μας στήριξε ο κόσμος όλη τη χρονιά, αναγνώρισε την προσπάθεια των παιδιών.

Γιατί έχουν υποβαθμιστεί σύλλογοι με κόσμο;

Κάποιες ομάδες πληρώνουν αμαρτίες του παρελθόντος που είχαν δημιουργηθεί πολλά χρέη. Ο κορονοϊός προξένησε ακόμα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα. Μειώθηκε και το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπάσκετ. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τις περισσότερες ομάδες.

Τον Παναθηναϊκό μπορείτε να τον περάσετε στα πλέι οφ τώρα ή είναι τελειωμένο;

Δεν θεωρούμε κανένα ματς τελειωμένο, κυριολεκτικά το εννοούμε αυτό και το έχουμε αποδείξει όλη τη χρονιά. Αυτή η ομάδα άφηνε την ψυχή της στο παρκέ σε κάθε ματς. Και έτσι θα συνεχίσουμε ως το τέλος.

Ο μακροπρόθεσμος στόχος ποιος είναι;

Ο Άρης μπορεί να έχει μεγαλύτερη προοπτική. Ο στόχος αυτής της διοίκησης είναι να μπορέσει να καθαρίσει από τα χρέη η ομάδα και κάθε χρόνο να ανεβαίνει στο γήπεδο όλο και πιο ψηλά.

Εσύ θα μείνεις;

Ενημερώθηκα από την ομάδα ότι θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες και εκεί θα κάτσουμε να τα πούμε όλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button