Ποδόσφαιρο

Καρυπίδης:«Καμία πώληση της ΠΑΕ, μιλήσαμε για συνεργασία των ακαδημιών»

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή “αθλητικό X-PRESS” με τον Γιώργο Τότσικα και τον Θοδωρή Γαϊτανίδη, σε επικοινωνία που είχαν με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε Άρης είπε:

Δεν υπάρχει θέμα πώλησης από εμάς ή αγοράς της ΠΑΕ Άρης από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκα φιλοξενούμενος στην σουίτα του κυρίου Παπαδόπουλου στο γήπεδο της Φιλαδέλφια και όντως συναντήθηκα με τον κύριο Σούγκαρμαν και κάποια στελέχη του. Ο Σούγκαρμαν είναι πράγματι ένας πολύ δυνατός επιχειρηματίας στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αλλά η συνάντηση που κάναμε έχει τεράστια απόσταση από μια πώληση της ΠΑΕ. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Για να συμπληρώσει:

Ο κόσμος πρέπει να παραμείνει ήρεμος και ψύχραιμος, να μην τον μπερδεύουμε. Συζητήσαμε κάποιο ενδεχόμενο συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών της αμερικάνικης ομάδας και του Άρη, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, αλλά ουσιαστικά ήταν μια προσπάθεια να βγάλουμε τον Άρη έξω από τα ‘τείχη’ της Θεσσαλονίκης, μια παρουσία εξωστρέφειας. Μας φιλοξένησαν οι άνθρωποι, μιλήσαμε για ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος τώρα να γίνεται συζήτηση για πώληση της ΠΑΕ και οτιδήποτε σχετικό. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button