Μπάσκετ

Καραποστόλου: «Χρειάζεται χρήματα από την διοίκηση ο Άρης, τιτάνια η προσπάθεια του Καμπερίδη»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων, Σωτήρης Καραποστόλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το Άρης-ΠΑΟΚ:

Στην αρχή δεν ήταν έτοιμη η ομάδα, ο ΠΑΟΚ φάνηκε καλύτερος. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης ισορρόπησε και στο τρίτο έκανε ότι χρειάστηκε για να πάρει την διαφορά.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα αντιμετώπισε προβλήματα, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε κάποια καλάθια προσωπικότητας και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Φάνηκε ότι στο τέλος η ομάδα δεν είχε ενέργεια. Θυμάμαι σε μία φάση συγκεκριμένη που ο Φλιώνης είναι στις 45 μοίρες και περιμένει τον Ντραγκίσεβιτς. Εκεί ο Ντραγκίσεβιτς του έκανε νόημα να παίξει μόνος του και δεν πήγε καν να δώσει σκριν.

Υπάρχουν θετικά πράγματα όπως η εμφάνιση του Φλιώνη αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν πήρε αυτό που ήθελε περισσότερο, το θετικό αποτέλεσμα.

Για το αν θα ήταν διαφορετικό το ματς αν υπήρχε κόσμος:

Η παρουσία του κόσμου είναι καθοριστική, ιδίως στα ντέρμπι και ιδίως σε ένα Άρης-ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι σε αυτό τα ματς το Αλεξάνδρειο ήταν γεμάτο πριν φτάσουμε καν το γήπεδο.

Ένιωθες τον παλμό, σε έκανε να θέλει να μπεις μέσα και να τα δώσεις όλα.

Για το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση στον Άρη:

Ξέρω ότι ο Άρης περνάει δύσκολα. Ο προπονητής είναι φίλος μου, τα πιο πολλά παιδιά στον Άρη είναι παλιοί μου συμπαίκτες. Πρέπει να δοθούν λύσεις διοικητικά. Αυτό είναι το θέμα, αυτό πρέπει να γίνει.

Χρειάζονται χρήματα και καθοδήγηση.

Για τον Καμπερίδη:

Είναι τιτάνια η προσπάθεια του Καμπερίδη. Ένας προπονητής πρέπει να ασχολείται μόνο με το μπάσκετ. Ο Σάββας ασχολείται μόνο με τα υπόλοιπα και ασχολείται και… 1% με το μπάσκετ.

Έχει δώσει μεγάλο αγώνα, το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι η ομάδα. Πώς θα είναι ήρεμη και πώς θα αποδώσει στο γήπεδο. Έχει κάνει μίτινγκ με παίκτες πολύωρα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η ομάδα.

Για το που είναι τώρα και για το ότι δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα:

Μέχρι τα… 70 μου θα παίζω. Ήμουν σε μία ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά όλα έχουν σταματήσει. Είναι αστείο αυτό που γίνεται. Αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι να αρχίσουν κάποια πρωταθλήματα επειδή «για κάποιους είναι το επάγγελμα τους» όπως είπαν. Έπρεπε να περάσει ένας χρόνος για να καταλάβουν ότι για κάποιους είναι επάγγελμα.

Έπρεπε μέχρι τότε οικογένειες να έχουν περάσει δύσκολα, να έχουν καταστραφεί. Υπάρχουν έρευνες που λένε ότι ο κορωνοϊός κολλάει ελάχιστα σε αθλητικές δραστηριότητες.

Για τις συζητήσεις που είχαν γίνει για να αναλάβει ως τιμ μάνατζερ:

Έχω πάντα τον παίκτη μέσα μου, είναι λίγο δύσκολο να το αφήσω αν μπορώ να συνεχίσω. Τότε υπήρχε ο κόουτς Αγγέλου, ήταν ο Σάββας βοηθός, αλλά δεν έγινε τελικά, ίσως στο μέλλον.

Θέλω να παίζω μπάσκετ όσο μπορώ, κάποια στιγμή θα μου πουν τα πόδια μου ότι… δεν πάει άλλο.

Σκέφτομαι και την προπονητική, στα Μέγαρα που είμαι ασχολούμαι και με τις ακαδημίες.

Για τον Ασημακόπουλο:

Είναι φίλος μου, αυτήν την στιγμή βρίσκεται ως υπεύθυνος των ακαδημιών στον Άρη. Με την έλευση του οι ακαδημίες βελτιώθηκαν, αυτό είναι κάτι που το ξέρω.

Είναι ότι καλύτερο να βγαίνουν παιδιά από τις ακαδημίες. Παιδιά που δουλεύουν και ξέρουν τι σημαίνει Άρης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button