Μπάσκετ

Καραποστόλου: «Συγκέντρωση, ενέργεια και επιβολή του ρυθμού μας»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Σωτήρης Καραποστόλου, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας και δήλωσε τα παρακάτω:

«Είναι ένας δύσκολος εκτός έδρας αγώνας με μια ομάδα για την οποία μία νίκη θα σημάνει πάρα πολλά, με δεδομένο το ρεκόρ της. Ο Απόλλων θα προσπαθήσει να φτάσει σ’ αυτό το αποτέλεσμα με κάθε τρόπο. Έχει κάνει τρεις προσθήκες, σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, αλλά έχει και μία αποχώρηση. Όπως φαίνεται, παιχνίδι με το παιχνίδι, οι παίκτες αυτοί βρίσκουν τον ρόλο τους μέσα στην ομάδα. Ο Βερτζ είναι ένας πολύ καλός παίκτης στο ένας εναντίον ενός, με αθλητικά προσόντα, ενώ ο Φιλιππάκος μπορεί να αγωνιστεί σε δύο θέσεις και να απειλήσει με το σουτ του, αλλά και το επιθετικό ριμπάουντ. Ο Μακ είναι ένας αθλητικός παίκτης με έφεση στον αιφνιδιασμό, ο οποίος μπορεί να μαρκάρει δύο θέσεις στην άμυνα.

Καταλαβαίνουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να έχουμε τη συγκέντρωσή μας σε υψηλά επίπεδα για 40 λεπτά, όπως και την ενέργειά μας. Πιστεύω ότι είχαμε μία πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας στο αμυντικό κομμάτι, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη στην επίθεση». 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button