Ποδόσφαιρο

Καραλιόπουλος: «Θα τα καταφέρει ο Μάντζιος, οι μεγάλοι φαίνονται στα δύσκολα »

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μερκούρης Καραλιόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα οι ήττες και οι άσχημες στιγμές, το ερώτημα είναι το πως θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις αυτές τις καταστάσεις.

Μετά από τέτοια αποτελέσματα είναι σημαντικό να παίξεις γρήγορα παιχνίδι. Επειδή υπάρχουν αρκετές δύσκολες στιγμές πρέπει από την επόμενη μέρα να προσπαθήσεις να είσαι πιο σωστός και πιο δυνατός. Άλλωστε στα δύσκολα γεννιούνται οι μεγάλοι παίκτες, οι μεγάλοι προπονητές στα δύσκολα φαίνονται οι μεγάλες ομάδες.

Πρέπει να έχεις αποδυτήρια, να είσαι οικογένεια, πρέπει να βγάλει χαρακτήρα η ομάδα, να βγάλει χαρακτήρα ο προπονητής, να βγάλουν χαρακτήρα οι παίκτες.

Για το ότι δεν έγινε προπόνηση μετά τον αγώνα:

O κάθε προπονητής, γενικός αρχηγός, παράγοντας έχει κάποια δικά του στοιχεία. Άλλος θα τους πάει για προπόνηση, άλλος θα αποφασίσει να βγουν σαν ομάδα όλοι μαζί.

Ο καθένας έχει μία άποψη, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα αντιδράσουν γρήγορα. Τις περισσότερες φορές ένα τέτοιο ταρακούνημα σε κάνει να αντιδράς και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλός προπονητής και θα χρειαστεί στήριξη. Όταν μια ομάδα χάνουν όλοι, όπως και όταν κερδίζει. Αν φάει γκολ μία ομάδα δεν φταίει μόνο ο τερματοφύλακας, έχουν όλοι μερίδιο ευθύνης.

Τις περισσότερες φορές είναι η εύκολη λύση ο προπονητής, αλλά είναι μία μίξη. Οι ευθύνες θα πρέπει να μοιραστούν, αλλά το θέμα δεν είναι πως θα μοιραστούν οι ευθύνες, το θέμα είναι η επόμενη μέρα.

Για το μέχρι τώρα «πρόσημο» για τον Άκη Μάντζιο:

To πρόσημο μέχρι στιγμής είναι θετικό για τον Μάντζιο, προσπάθησε η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά σε δύο στόχους. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά έκανε δουλειά, κάνει δουλειά και νομίζω ότι θα τα καταφέρει.

Για την Νάουσα στην οποία είναι προπονητής:

Μετά το περσινό έχουν πάει πάρα πολλά πράγματα πίσω, στα ερασιτεχνικά δεν είναι ίδια η κατάσταση με τα επαγγελματικά. Υπάρχει ταλέντο και όρεξη, αλλά θέλουμε να υπάρξει λίγο περισσότερη υποδομή.

Για το παιχνίδι που δέχθηκε πέτρες στην Τούμπα αλλά δεν… μάσησε:

Είναι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, αυτά είναι τα πιστεύω μου. Ότι γίνεται πρέπει να κερδίζεται μέσα στο γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button