Ποδόσφαιρο

Καπερνέκας: «Συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμός του Παπαμιχαήλ – Μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο ο Άρης»

Ο Σπύρος Καπερνέκας, βετεράνος του Άρη, μίλησε στο Yello Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» με τους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Για την απώλεια του Γιώργου Παπαμιχαήλ

Είμαστε συγκλονισμένο για το γεγονός αυτό. Ευχόμαστε τα θερμότερα συλλυπητήρια από τους βετεράνους και από την οικογένεια του Άρη για τον ξαφνικό χαμό του και θέλω να πιστεύω ότι ο Θέος θα δώσει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του. Να το θυμούνται όπως και εμέις έναν εξαιρετικό παιδί, ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά.

Ερχόταν στον γήπεδο κανονικά. Ήταν παρών ένας ζωντανός, νέος άνθρωπος και ξαφινκά μάθαμε…

Ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έπαιζε σέντερ φορ. Ήταν πολύ δυνατός στο κεφάλι και είχε πάρα πολύ δυνατά πόδια. Πάνω απ’ όλα ήταν σπουδαίος χαρακτήρας.

Για την προγραμματισμένη κοπή της πίτας

Ήταν να γίνει σήμερα, φυσικά αναβάλεται. Δεν ξέρουμε τώρα πότε θα προγραμματιστεί να γίνει

Για τον Άρη

Όσον αφορά την συμμετοχή στη πεντάδα εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι σίγουρα, το ένστικτο μου λέει πως θα είμαστε στην πεντάδα. Και φυσικά στόχος είναι το Κύπελλο. Είμαστε μέσα στους τέσσερις και θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε την ΑΕΚ και να πάμε τελικό. Γιατί στο τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ έγινε «έγκλημα», τουλάχιστον δυο πέναλτι δεν δόθηκαν, ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια του, το VAR το ίδιο. Ούτε μέχρι εκεί δεν έκαναν τον κόπο να πάνε για να διαπιστώσουν τις φάσεις. Δεν θυμάμαι τόσο άσχημη διαιτησία μέσα στο Χαριλάου άλλη φορά.

Η πορεία του φέτος είναι πάρα πολύ καλή, θα είναι στην πεντάδα, είναι στα προημιτελική του Κυπελλου και θέλω να πιστεύω πως και αύριο στην Λαμία θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τελευταίο παιχνίδι που είναι με τον Ατρόμητο την άλλη Κυριακή θα κλειδώσουμε την πεντάδα.

Για τον χαρακτηρισμό «αέρινος»

Είναι χαρακτηρισμός των φιλάθλων. Τους σέβομαι πολύ. Μ’αγαπούσε ο κόσμο, δεν ήμουν ο μεγάλος παίκτης αλλά έδινα τα πάντα για την ομάδα.

Η προσπάθεια μετράει πάνω απ’ όλα, αυτό εκτιμούν ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, ο οποίος είναι πάρα πολύ μεγάλος και σπουδαίος γι’ αυτό σε κάθε παιχνίδι έρχονται 15.000 φίλαθλοι και βοηθούν την ομάδα. Αυτό είνσι πολύ σημαντικό γιατί είναι τεράστιο σωματείο ο Άρης. Έχω περάσει και από άλλο μεγάλο σωματείο αλλά στον Άρη υπάρχει ζεστασιά, βοηθάνε τους παίκτες οι φίλαθλοι.

Για την επιθυμία για το Κύπελλο

Ο Άρης διαθέτει και την ποιότητα και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Το έχει αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να πιστεύω πως με την ΑΕΚ να πάνε όλα καλά, μπορεί η ομάδα να πάει τελικό και να κατακτήσει ένα τίτλο μετά από τόσα χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button