Ποδόσφαιρο

Καντιμοίρης: “Το μυστικό του Άρη ότι ήμασταν ενωμένοι”!

Ο Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε ζωντανά στο πλαίσιο της σημερινής media day!

O πορτιέρο του Άρη, ένας από τους ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το βάρος της ανόδου στην Σούπερ λίγκα, μιλάει για την χρονιά που πέρασε, την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και την συνέχεια.

“Ο στόχος έχει επιτευχθεί που ήταν η άνοδος στην Σούπερ λίγκα. Τώρα πρέπει επιστρέφοντας να πρωταγωνιστεί. Όλοι μας κάναμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Η επόμενη μέρα βαδίζει σε πολύ καλά βήματα και είναι θέμα διοίκησης να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν”.

Όπως υπογράμμισε: “Η άνοδος βαθμολογικά δείχνει ότι ήρθε εύκολα, αλλά υπήρξε σκληρός αγώνας, ώστε κάθε Κυριακή να είμαστε πανέτοιμοι, βρέθηκαν κάποιες ομάδες κοντά κάποια στιγμή, αλλά εκεί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα γιατί προετοιμάστηκε κατάλληλα. Είχαμε το DNA του νικητή και το δείχναμε σε κάθε αγώνα. Αυτό το δείξαμε όλη την χρονιά, δείχναμε όπου πηγαίναμε ότι εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές και ήταν η διαφορά με πέρσι. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας, ότι ήμασταν δεμένοι μέσα στ’ αποδυτήρια. Όλη η βδομάδα είχε δυσκολίες, αλλά η Κυριακή ήταν Κυριακή και κερδίζαμε τα παιχνίδια”, όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ όπως προανήγγειλε:

“Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για την νέα χρονιά, υπάρχει σχετική συμφωνία, οπότε μάλλον θα είμαι στην ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button