Μπάσκετ

Καμπερίδης: «Nα προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας…»

Μετά το τέλος της δεύτερης φιλικής νίκης του Άρη επί της Λάρισας, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων δήλωσε πως η ομάδα πρέπει να μένει συγκεντρωμένη μεγαλύτερο διάστημα και να έχει ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ κράτησε το δεύτερο ημίχρονο που παρουσιάστηκε βελτιωμένη.

«Ήταν πολύ χρήσιμο το τρίτο φιλικό και δεύτερο απέναντι στη Λάρισα. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι κι ότι δεν έχουμε το ρυθμό των παιχνιδιών, γι’ αυτό παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι στην αρχή του αγώνα. Προσαρμοστήκαμε στη διάρκεια. Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και είναι αυτό που κρατάμε. Τώρα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις και θα πρέπει από δω και πέρα να προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio 92,8'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button