Μπάσκετ

Καμπερίδης: “Ευχαριστώ τον κόσμο, μέτρησε η διάθεση”

Στην παρουσία του κόσμου, τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το παιχνίδι ο Άρης αλλά και την διάθεση των παικτών μίλησε ο Σάββας Καμπερίδης.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε αρχικά: “Είχαμε πει ότι κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Το συγκεκριμένο ήταν πολύ δύσκολο, γιατί η Λάρισα έχει ποιότητα και κατεύθυνση, αλλά ο τρόπος που το προσεγγίσαμε, έκρινε το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, που δούλεψαν σκληρά όλη τη βδομάδα και καταφέραμε να μεταφέρουμε στο γήπεδο πολλά από αυτά που κάναμε όλη τη βδομάδα στην προπόνηση.

Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν ειναι μοναδική και σε μια ομάδα που παίζει με τέτοια πίεση, είναι μεγάλη η ώθηση που μας δίνει…

Αφιερώνουμε τη νίκη στον κ. Πλιάκη, που είναι από τους  σημαντικότερους Αρειανούς και ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην έδρα μας, αλλά πρέπει να δείξουμε την ίδια εικόνα και εκτός έδρας αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που παρουσιάσαμε σήμερα”.

Για την αμυντική… μετάλλαξη του Άρη εξήγησε: “Έχει να κάνει με τη διάθεση των παικτών να αγωνιστούν σήμερα και με τη διάθεση που δείχνουν στη διάρκεια της βδομάδας. Σαν ομάδα δεν έχουμε την αθλητικότητα που απαιτείται, αλλά πολλά παιδιά έχουν υψηλό επίπεδο αντίληψης και κάποια παιδιά που είναι παίκτες νικητές, με παραστάσεις υψηλού επιπέδου”.

Για τις 25 ασίστ και το γεγονός ότι τις μοίρασαν εννιά παίκτες σχολίασε: “Αυτό ήταν το ζητούμενο. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζει ο ένας για τον άλλον. Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο νούμερο. Υπήρχαν κατοχές που θα μπορούσαμε να εκτελέσουμε με καλύτερο τρόπο. Αυτό που λέμε στα παιδιά είναι ότι θέλουμε να εκτελούμε με ποιότητα. Όταν το κάνουμε αυτό, όλοι είναι καλά”.

Για την μονομαχία με τον Βαγγέλη Αγγέλου σχολίασε: “Ο κόουτς Αγγέλου όχι απλά με στήριξε, με έβαλε στην προπονητική χωρίς να είμαι προπονητής. Είναι καθοριστικός για την όποια διαδρομή έχω μέχρι σήμερα ή θα έχω από εδώ και πέρα. Τον θεωρώ φίλο μου, του οφείλω πολλά. Ειναι σημαντική μια νίκη απέναντι σε ομάδα που κατευθύνει γιατί είναι εξαιρετικός προπονητής. Του εύχομαι τα καλύτερα και σε αυτόν και στην οικογένειά του”.

Για το ότι ο Άρης βρήκε λύσεις επιθετικά παρότι ο Μποχωρίδης δεν πήρε σήμερα πολλές προσπάθειες, υπογράμμισε: “Είναι και αυτό κάτι που έχει να κάνει με τις ασίστ, την ομαδικότητα που δείξαμε. Ο Λευτέρης δεν βρήκε τι φάσεις που θέλαμε, αλλά στο α’ μέρος, όταν ξεφύγαμε στο σκορ, ήταν καθοριστικός με την άμυνά του και με το ότι δεν εκβίαζε προσπάθειες. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για μας, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα όχι μόνο όταν ειναι παραγωγικός, αλλά και όταν είναι ψυχραιμος και ήρεμος”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button