«Καμπάνα» του αθλητικού εισαγγελέα σε πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δε θα έχει στη διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές στον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός εισαγγελέας.
Την Δευτέρα (3/2) ο «δικέφαλος του βορρά» ενημερώθηκε πως ασκήθηκε ποινική δίωξη, όπως αναμενόταν, από τον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλο για τα όσα συνέβησαν στο πάρκινγκ της OPAP Arena, μετά το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Η άσκηση ποινικής δίωξης συνοδεύεται υποχρεωτικά και με την επιβολή κάποιου περιοριστικού όρου, σε αυτήν την περίπτωση των 10 ημερών απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους από την ημέρα επιβολής.
Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στους Τάισον, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Τόμας Κεντζιόρα, Ντέγιαν Λόβρεν και Ταρίκ Τισουντάλι οι οποίοι τιμωρήθηκαν με 10 ημέρες εκτός γηπέδων και άρα θα χάσουν το ματς της 22ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.
Ο Τισουντάλι αποχώρησε για τα ΗΑΕ, ο Λόβρεν είναι τραυματίας άρα η τιμωρία αφορά τους πρώτους τρεις από τους πέντε προαναφερθέντες.
Με την ίδια ποινή τιμωρήθηκε και ο ήδη τιμωρημένος Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη διαφορά να είναι ότι ο Ρουμάνος δεν θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί ούτε στη σουίτα του «Γεντί Κουλέ»
Από πλευράς του νομικού τμήματος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, έγινε άμεσα αίτημα αναίρεσης, ή στη χειρότερη αλλαγή του περιοριστικού όρου, αίτημα που όμως απορρίφθηκε.