Ποδόσφαιρο

Καμαρά: «Φανταστική βραδιά, αξίζαμε αυτή τη νίκη»

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, σκόρερ της πρώτης νίκης των κιτρινόμαυρων στην σεζόν, μιλάει για το ευχάριστο συναίσθημα της νίκης και πως αυτό προήλθε από συνεχή δουλειά.

Τι είπε στο κανάλι της Nova για την νίκη: “Φανταστική βραδιά, αξίζαμε αυτή τη νίκη. Παλέψαμε, είναι ωραίο να γυρίζουμε στην έδρα μας και να κερδίζουμε.”

Η βελτιωμένη εικόνα της ομάδας: “Μπορεί να μην κάναμε το καλύτερο ματς από τεχνικής άποψης αλλά είχαμε ένταση και πήραμε το ζητούμενο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στη συνέχεια.”

Για το σκορ που σήμαινε την νίκη του Άρη: “Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η αίσθηση. Πήγαινα για πάσα αλλά μου στρώθηκε ξανά η μπάλα και σκόραρα. Θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν το έβαζε ο συμπαίκτης μου. Η νίκη που πετύχαμε είναι σημαντική, την χάρηκε ο κόσμος και πάμε να κάνουμε το ίδιο και στη συνέχεια.”

Οι κινήσεις του εντός περιοχής: “Ήμουν εκεί και έβαλα το γκολ, αυτή είναι η ουσία. Σημαντικότερη ωστόσο είναι η νίκη και η ομαδική δουλειά.”

Πως βαίνει η επιλογή του Άρη: “Δεν κοιτάζω ότι είμαι η πιο ακριβή μεταγραφή. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και η πρόκληση του ΑΡΗ, γι’αυτό και ήρθα.”

Η ζωή στην χώρα μας: “Είναι ωραία εδώ όπως και όπου έχω αγωνιστεί. Είμαι εδώ και το απολαμβάνω.”

Για τους φίλους των κιτρινόμαυρων: “Είναι καλή η σχέση μας, σήμερα μπορεί να είναι πιο χαρούμενοι γιατί σκόραρα. Έτσι είναι το παιχνίδι αλλά δεν έχω κανένα παράπονο.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button