Ποδόσφαιρο

Καμία ανησυχία στην υπόθεση Τριανταφυλλάκου, δικαίωση και τυπικά για Κουλουχέρη

Νέα υπόθεση «τύπου» Κοντοβά προέκυψε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι κίτρινοι καλούνται να πληρώσουν κάτι παραπάνω από 27.000 ευρώ όπως αποφάσισε το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και θα πρέπει να το κάνουν εντός πέντε ημερών για να μη τους επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Η οφειλή αφορά την παλιά ΠΑΕ και δεν έχει να κάνει με την τωρινή και βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, δεν μεταφέρονται τα χρέη από τις παλιές ΠΑΕ, στις νέες.

Δεν υπάρχει ανησυχία στην υπόθεση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, καθώς θα ακολουθηθεί η ίδια νομική διαδικασία, όπως και στην περίπτωση του Παναγιώτη Κοντοβά.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης,μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Τριανταφυλλάκου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.468,88 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 437/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Ευθύμιου ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ κατά της ΠΑΕ Άρης».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button