Ποδόσφαιρο

Καλυβάτσης : «Υπάρχει καλό υλικό, θα έρθουν τα αποτελέσματα και… γίνε Άρης να γουστάρεις»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, γνωστός για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του, αναφέρθηκε μέσω του Yellow Radio 92,8  στον Άρη και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή All Around και στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Ο αγαπητός σε όλους ηθοποιός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη θεατρική παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας» που θα παίζεται για ακόμα δύο τριήμερα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) στο «Αριστοτέλειον» και δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ για αυτές τις ημέρες και θα βλέπω αγαπημένα μου πρόσωπα και την πανέμορφη πόλη μας».

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη και την αθλητική επικαιρότητα;

«Τα προγράμματά μου είναι λίγο… μουρλά, γιατί και ένα καθημερινό σίριαλ στην τηλεόραση έχει υψηλές απαιτήσεις. Δουλεύουμε δηλαδή κάθε μέρα από δέκα ώρες. Τώρα ξεκίνησε και το θέατρο και είναι λίγο δύσκολο, όμως ενημερώνομαι, παρακολουθώ όσο μπορώ τις εξελίξεις. Χαίρομαι που ο Άρης παίζει καλά, αλλά δυστυχώς δεν παίρνουμε τα αποτελέσματα. Έχουμε… σακατέψει τα δοκάρια, αλλά που θα πάει θα βρούμε και δίχτυα!».

Για το πότε πήγε στο γήπεδο να δει τον Άρη:

«Τελευταία φορά που πήγα στο γήπεδο ήταν στο ματς με την Ατλέτικο, είχαμε τον Κούπερ τότε. Δύσκολα θα πάω σε αγώνα του Άρη εδώ στη Θεσσαλονίκη λόγω του θεάτρου, αν και θα το ήθελα πάρα πολύ. Όμως έχω πολλούς φίλους στην Αθήνα και είμαι καλεσμένος ήδη στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θα κάνω κερκίδα μόνος μου για να καταλάβουν ακόμα πιο πολύ το… γίνε Άρης να γουστάρεις!».

Για τον Μίκαελ Ένινγκ και τη συνέχεια:

«Γερμανός είναι, μπορεί να μας συμμαζέψει. Δεν έχουμε και πολλούς Έλληνες όμως στο ρόστερ γιατί εκεί… μας ταιριάζει περισσότερο ένας Γερμανός. Η ουσία πάντως είναι πως υπάρχει υλικό, καλοί παίκτες. Το θέμα είναι να γίνουν ομάδα και να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για τη χρήση του VAR στην Ελλάδα:

«Δεν έχω παρακολουθήσει αναλυτικά τι έχει συμβεί, όμως τα βλέπω. Μου φαίνεται εξωπραγματικό και άκρως ελληνικό να καταφέρουμε με αυτή τη συνθήκη να τα κάνουμε πάλι μαντάρα. Έχουμε τόσες βοήθειες με replay και ξανά replay και επιπλέον διαιτητές αλλά και πάλι μπορούμε να κάνουμε λάθη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό…».

Στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» όπου πρωταγωνιστεί έχει κερδίσει 3 εκατομμύρια ευρώ. Αν με αυτά τα χρήματα θα ασχολούταν με κάποια ομάδα;

«‘Ότι έχω τρέλα, έχω. Όμως έχω και κάποιους «κόφτες» στη ζωή μου. Συνειδητοποιώ ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για να χάσεις χρόνο, χρήμα και ψυχική ηρεμία. Δεν γίνεται τίποτα φυσιολογικό. Και στο εξωτερικό γίνονται λοβιτούρες, στημένοι αγώνες και τα γνωστά.  Υπάρχει όμως και μία λογική, πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο το οποίο το αντιλαμβάνεται σαν θέαμα και δείχνει μία κανονικότητα. Εδώ δεν υπάρχει ακόμα κάτι αντίστοιχο. Εδώ έχουμε γήπεδα-χωράφια με λακούβες. Ας παραδειγματιζόμαστε από τις ομάδες του εξωτερικού και την γενικότερη συμπεριφορά των φιλάθλων ή όταν οι δικές μας ομάδες παίζουν στην Ευρώπη».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button