ΑπόψειςΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Και στο φετινό καλοκαίρι (ξανά)βουτάμε στα βαθιά! Από την 1η Ιουνίου το Yellow Radio ακόμη πιο δυνατό!

Το μοναδικό ραδιόφωνο στον πλανήτη γη που «γεννήθηκε» στα δύσκολα, που δεν δίστασε να φωνάζει παρόν, όταν η κιτρινόμαυρη οικογένεια βίωνε τα πικρά χρόνια της αυτοεξορίας, το ραδιόφωνο που εξέπεμπε και συνεχίζει να εκπέμπει Άρη ακόμη και στις σκληρές μέρες της καραντίνας ετοιμάζεται για ένα ακόμη καλοκαίρι, σίγουρα το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων.

Όμως είμαστε εδώ!

Το Yellow Radio και οι συντελεστές του ετοιμάζονται να… (ξανα)βουτήξουν στα βαθιά της ενημέρωσης, αφήνοντας πίσω τους μια πολύ σκληρή και δύσκολη περίοδο με την πανδημία, την καραντίνα, την αγωνία όλου του πλανήτη για το «αύριο».

Ακόμη όμως και σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των ακροατών για ψυχαγωγία-ενημέρωση αυτές τις δύσκολες μέρες που πέρασαν, αλλά και την τεράστια αγάπη που έχουμε «εισπράξει» απλόχερα, το Yellow Radio δεν σίγησε… Ήταν εκεί στην πρώτη γραμμή.

Προχώρησε στις κατάλληλες τεχνικές ρυθμίσεις για να συνεχίσει την παρουσία του από τα… σπίτια των δημοσιογράφων και παραγωγών του σταθμού! Βάζοντας μπροστά την υγεία των συντελεστών και τηρώντας τις απαραίτητες διατάξεις, όπως ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, οι εκπομπές του Yellow Radio δεν σταμάτησαν ούτε στις πολύ δύσκολες μέρες… μένοντας μεν στο σπίτι, όμως συνέχισαν το πρόγραμμα στον ραδιοφωνικό “αέρα” της πόλης!

Η ελληνική κοινωνία, η κοινωνία γενικότερα επιχειρεί να περάσει σε ρυθμούς κανονικότητας. Δεν θα μείνουμε πίσω, δεν θα κάνουμε στην… άκρη! Το Yellow Radio όχι απλά συνεχίζει την προσπάθεια του, αλλά δεσμεύεται να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά.

Με εκπομπές σε όλη την διάρκεια της ημέρας, για ενημέρωση και ψυχαγωγία, με ζωντανό πρόγραμμα τουλάχιστον 16 ωρών! Το καθημερινό πρόγραμμα στο μοναδικό ραδιόφωνο στον πλανήτη γη που εκπέμπει Άρη επιστρέφει!

Συντονιστείτε…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button