Ερασιτέχνης

Και στην Κρήτη για την προσέλκυση νέων μελών ο Α.Σ.

Στην Κρήτη θα βρεθεί ο Α.Σ. Άρης στα πλαίσια του αγώνα μπάσκετ της ομάδας απέναντι στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ερασιτέχνη:

Οι δράσεις του Α.Σ. ΑΡΗΣ και εκτός Θεσσαλονίκης, για την προσέλκυση νέων μελών και τη διάδοση της ιδέας του συλλόγου σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, συνεχίζεται.

Το διήμερο Παρασκευή – Σάββάτο 29-30/11, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερασιτέχνη με τα μέλη του συλλόγου, Χρήστος Βλάχος, με την ευκαιρία της αναμέτρησης της ομάδας μπάσκετ με το Ρέθυμνο, θα βρεθεί στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει σε απευθείας επαφή με τους φίλους του ΑΡΗ στο νησί. Στόχος, όπως συνέβη και πριν από 11 μέρες στη Λήμνο, είναι να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειας του Α.Σ. ΑΡΗΣ και οι οπαδοί, παρά τα πολλά χιλιόμετρα που τους χωρίζουν από τη φυσική έδρα του συλλόγου, να έρθουν ακόμα πιο κοντά σ’ αυτόν.

Από την Παρασκευή 29/11, οι φίλοι του ΑΡΗ στην Κρήτη, θα μπορούν να εγγράφονται ως μέλη στον Ερασιτέχνη, αλλά και να ανανεώνουν τις συνδρομές τους. Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Χρήστος Βλάχος θα βρεθεί στα γραφεία του SUPER 3 Xανίων, ενώ το Σάββατο (30/11) θα είναι από νωρίς στην πόλη του Ρεθύμνου, για τον παραπάνω σκοπό.

Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε οι φίλοι του ΑΡΗ στην Κρήτη να έρθουν πιο κοντά στη «μάνα» και τον θεματοφύλακα του συλλόγου. Μετά την Κρήτη, οι δράσεις του Α.Σ. για τον συγκεκριμένο σκοπό, θα συνεχιστούν και στους προσεχείς εκτός έδρας αγώνες των τμημάτων του συλλόγου, με πρώτο, χρονικά, αυτόν της ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών, την Κυριακή 8/12.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button