Ποδόσφαιρο

Και με του Αυτοκράτορα τη φανέλα Λούκας είσαι τρέλα

Με την φανέλα του Νίκου Γκάλη ο Λούκας Σάσα!

Όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης Άρης σε ανακοίνωση:

“Ο ΑΡΗΣ είναι μία οικογένεια κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ευκαιρία. Όπως έγινε τη Δευτέρα 22/3, όταν ο Λούκας Σάσα «φόρεσε» την πανοπλία του Αυτοκράτορα!
Η Δευτέρα είναι μία χαρούμενη μέρα για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αμυντικούς χαφ της Super League, ο Λούκας Σάσα, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για ακόμα τρία χρόνια. Μία εξέλιξη που γεμίζει χαρά άπαντες και δείχνει ότι το μονοπάτι κορυφής που βαδίζει ο ΑΡΗΣ είναι πλέον «μονόδρομος».
Στο πλαίσιο των υπογραφών του νέου συμβολαίου Του Σάσα, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έδωσε τη θρυλική φανέλα της ομάδας μπάσκετ της σεζόν 1987-88 στον 31χρονο Βραζιλιάνο. Με χαρά τη δέχτηκε Ο Σάσα και φωτογραφήθηκε μ’ αυτήν, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτό το κειμήλιο πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι φίλου του ΑΡΗ.
Ν σας Υπενθυμίσουμε ότι οι φίλοι του συλλόγου τις θρυλικές φανέλες μπορούν να συνεχίσουν να παραγγέλνουν , με τους δύο γνωστούς τρόπους:
ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/
Σ’ αυτή την περίπτωση, τη φανέλα μπορείτε να παραλάβετε είτε με Courier, αλλά και από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου, θα γίνει από τον ίδιο χώρο.
Να σας Υπενθυμίσουμε ότι τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας, λόγω της αυξημένης ζήτησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button