ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Άρης: Τιμάει την ομάδα του 1989-90 και..γκράφιτι του Γκάλη στο Παλέ!

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως το γκράφιτι του “φαινομένου του μπάσκετ” Νίκου Γκάλη θα τοποθετηθεί στο Παλέ.

Επιπλέον και φέτος θα τιμηθεί η “ιστορική” ομάδα του 1989-90 ενώ ταυτόχρονα θα φτιαχτεί και η επετειακή φανέλα.

Δείτε την ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η Ιστορία πράγματι αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια της, όσα χρόνια και αν περάσουν. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι, αυτή δεν αμαυρώνεται, ούτε αλλάζει!
Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ δηλώνει πως ένα αντίστοιχο grafiti με τη μορφή του Κορυφαίου όλων, Νίκου Γκάλη ,θα τοποθετηθεί στη σάλα Nick Galis Hall, για την Αγωνιστική Χρονιά 2019_20.
Στο σημείο αυτό αξίζει να…προετοιμάσουμε τον κόσμο της ομάδας μας, για μια από τις ενέργειες που προγραμματίζουμε για τη φετινή χρονιά.
Φέτος θα τιμήσουμε την ομάδα της σεζόν 1989_90, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκινήσαμε πέρυσι, με την ομάδα του 1979, ενώ έχει ήδη ετοιμαστεί η “Επετειακή Φανέλα”, την οποία η ομάδα μας, μετά από άδεια της Διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματος, θα φορέσει σε έναν από τους Επίσημους Αγώνες της.

#arisbc #arisbc19_20 #emperor #nickgalis #goat

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close