Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: Παράταση στα διαρκείας!

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως κατόπιν σχετικής επιθυμίας πολλών φίλων της ομάδας, αλλά και λόγω της αυξημένης ζήτησης που υπάρχει, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι τις 26 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, παρατείνεται έως τις 26/11/2022.

Όπως είχε ανακοινωθεί, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθονταν έως τις 05/11 και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών. Ωστόσο, λόγω της αυξημένης ζήτησης και της παράκλησης πολλών φίλων της ομάδας, η διάθεση παρατείνεται έως τον επόμενο εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας, το Σάββατο 26/11/22 απέναντι στην Καρδίτσα.

Έχουν παρέλθει ήδη τρεις εντός έδρας αγώνες του Άρη, όμως οι φίλοι της ομάδας μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια διαρκείας τους με έκπτωση 10%, γνωρίζοντας ότι εκτός της κανονικής διάρκειας, στο «πακέτο» συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες των play offs της Basket League.

Η κίνηση που υπήρξε μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ και πριν από τον αγώνα με τον Απόλλωνα, «υπόσχεται» ότι η «δίψα» των φιλάθλων μας για τον φετινό Άρη θα δώσει συνέχεια την… αγάπη διαρκείας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο διαρκείας σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00 – 18:00) από την μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης και από την πλατφόρμα της VIVA στην εξής διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-diarkeias-2022-2023/?fbclid=IwAR3pV-M8ENBpAbp8U9UU8XklNRzoSgz4SvN7M3VNAKDnuOQfeWeI1gZVE9w

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπτώσεις που ανακοινώθηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ισχύουν για τα μειωμένα (10%) σε τιμή διαρκείας. Όποιος φίλαθλος επιθυμεί, μπορεί να αγοράσει διαρκείας με την τιμή που υπήρχε στην αρχή της χρονιάς και να πάρει την έκπτωση που δικαιούται (άνεργος, φοιτητής, εκτός Θεσσαλονίκης κτλ.), μόνο από την μπουτίκ της ΚΑΕ και όχι από τη VIVA.

Ραντεβού στο «Nick Galis Hall»!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button