Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: “Μέχρι να γίνουν πράξη τα όσα για εμάς είναι αυτονόητα”

Η ΚΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωση, μέσω της διαδικτυακή της σελίδα, προσπάθησε να διευθετήσει όσο είναι δυνατόν το θέμα που δημιουργήθηκε με το Παλέ

Σύμφωνα με πληροφορίες εκπροσώποι της πολιτείας και του Άρη θα συναντηθούν τη Δευτέρα για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της παραχώρησης του Αλεξανδρείου στον σύλλογο.

Η ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

Ο επίσημος Μπασκετικός ΑΡΗΣ, σχετικά με κάποια άρθρα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έχοντας επίγνωση της ευθύνης που έχει για καίρια και τεράστιας και ιστορικής σημασίας για την ομάδα, ζητήματα, όπως το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, τονίζει ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους και αρμόδιους προς τούτο, φορείς του Κράτους και της Κυβέρνησης για την καλύτερη αξιοποίηση του ιστορικού γηπέδου της ομάδας μας.

Η επίσημη θέση της ΚΑΕ είναι ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Πολιτεία μέχρι να γίνουν πράξη τα όσα για εμάς είναι αυτονόητα. Αντίστοιχα, και η Κυβέρνηση είναι σε συνεργασία και συνεχή επικοινωνία μαζί μας.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button