Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: «Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Ο νέος Άρης σε περιμένει στο «Nick Galis Hall» για να ζήσουμε μία χρονιά ανάκαμψης»

Η ΚΑΕ Άρης υπενθυμίζει στον κόσμο πως ήρθε η ώρα για να πάρει το φετινό διαρκείας του…

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

«Η σχέση του ΑΡΗ με τον κόσμο του είναι παραδοσιακά ισχυρή όσο λίγες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη. Μαζί φτάσαμε στο πάνθεον της Ευρώπης, χτίζοντας την Αυτοκρατορία. Μαζί πανηγυρίσαμε τίτλους εντός κι εκτός Ελλάδας, μαζί περάσαμε και περνάμε και τις δύσκολες στιγμές.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μετά από μία σεζόν και, ημερολογιακά, 1.5 χρόνο αναγκαστικού… χωρισμού, λόγω της πανδημίας του Covid-19, οι φίλοι της ομάδας επιστρέφουν στο «Nick Galis Hall», το οποίο είναι παραδοσιακά το δεύτερο «σπίτι» τους.

Σε μία εξ ορισμού δύσκολη, οικονομικά, εποχή για όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ έχει στις πλάτες του και «αμαρτίες» του παρελθόντος που τον ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Έως τώρα έχει γίνει κάθε δυνατή κίνηση για να μπορέσει να σταθεί η ομάδα όρθια, και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Ο στόχος είναι διπλός. Αφενός η συνέχιση της προσπάθειας για οικονομική εξυγίανση και αφετέρου η δημιουργία μιας ομάδας η οποία, εν όψει και της άρσης των ban της FIBA, θα μπορέσει να δώσει χαρές στον κόσμο.

Το «Nick Galis Hall» είναι εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια μια από τις πιο ιστορικές έδρες της Ευρώπης, με ένα χαρακτηριστικό που σπάνια συναντάται: Είναι γεμάτο ανεξαρτήτως συνθηκών και στόχων της ομάδας. Αυτή η «σχέση», που διακόπηκε για λίγο λόγω πανδημίας, είναι μονόδρομος να συνεχιστεί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ αποφέρει οφέλη σε όλους. Ο φίλος του ΑΡΗ έχει εξασφαλισμένη τη θέση του για όλους τους αγώνες της Basket League, ενώ η ομάδα θα έχει δίπλα της τον έκτο παίκτη της, αλλά και μία σημαντική «ανάσα» στο ταμείο της, σε μία δύσκολη εποχή.

Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall». Σας έλειψε. Μας λείψατε. ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ.

ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22

ΘΥΡΑ-ΕΣ

ΤΙΜΗ

1-4-7-10

130,00

2-3 Α

230,00

2-3 Β

140,00

5-6

75,00

8-9 Α

180,00

8-9 Β

140,00

GOLD

650,00

PLATINUM

2.000,00

COURT SIDE SEATS

2.000,00

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Από την προσεχή αγωνιστική περίοδο, προστίθενται δύο νέες κατηγορίες σ’ αυτές των εκπτώσεων.

*Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-21 θα έχουν έκπτωση 50 ευρώ, ως ένα «ευχαριστώ» για τη στήριξή τους στην περσινή σεζόν, όπου δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις κερκίδες, λόγω της πανδημίας. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι που θα αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω της VIVA, πρέπει να πατήσουν το κουμπί «κράτηση» (και όχι ανανέωση) και να εισάγουν το ΑΜΚΑ τους στο σχετικό πεδίο, ώστε να εμφανιστεί αυτόματα η έκπτωση.

*Οι κάτοχοι FREEDOM PASS (18-25 ετών) που θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στις θύρες 1, 4, 7, 10, θα έχουν έκπτωση 30 ευρώ.

Αναλυτικά οι εκπτώσεις:

Παιδιά Από 7-14 ετών

50%

Φίλαθλοι εκτός Νομού Θεσσαλονίκης

30%

Για γονείς παιδιών των Ακαδημιών ΑΡΗ

20%

Για αθλητές Ακαδημιών Μπάσκετ ΑΡΗ

30%

DADDY COOL

Γονέας κανονικό, κάθε παιδί 7-14 ετών 75%, μόνο στη Θύρα 1

ΑΜΕΑ (Αναπηρία άνω του 67%)

30%

Φοιτητές – Άνεργοι

20%

Περσινοί κάτοχοι διαρκείας

50 ευρώ

Κάτοχοι FREEDOM PASS

Έκπτωση 30 ευρώ στις θύρες 1, 4, 7, 10

Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη Α.Σ. ΑΡΗΣ

Έκπτωση στην μπουτίκ της ΚΑΕ: 15% στα νέα είδη και 50% στις παλιότερες κολεξιόν

Για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, απαραίτητα είναι τα παρακάτω:

ΑΜΚΑ

Αστυνομική Ταυτότητα

Τηλέφωνο

E-Mail

Για τους εκτός νομού Θεσσαλονίκης κατόχους που έχουν τη σχετική έκπτωση, εκκαθαριστικό Εφορίας.

Για τους ΑΜΕΑ που έχουν τη σχετική έκπτωση, αποδεικτικό αναπηρίας.

Για τους φοιτητές που έχουν τη σχετική έκπτωση, εν ενεργεία φοιτητικό πάσο και για τους ανέργους, εν ενεργεία κάρτα ανεργίας.

ΤΑ ΜΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από την πλατφόρμα της VIVA, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/nick-galis-hall/kae-aris-eisitiria-diarkeias-2021-2022/

Από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 19:00.

Από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Αλκμήνης 69), Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 16:00.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετρητά

Με χρεωστική – πιστωτική κάρτα

Στην πιστωτική κάρτα, από 2 έως 4 δόσεις.

Τονίζεται ότι:

*Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα κατά του Covid-19, όπως τα ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, το γήπεδο πρέπει να έχει πληρότητα 80%, συν 5% που αφορά στα παιδιά.

*Βάσει των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Πολιτείας, για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον Covid-19, ή πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας.

*Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος, το οποίο αναγράφεται στην κάρτα διαρκείας του ή άλλου διαζώματος, αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου, που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.

*Σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου ή όλων των αγώνων, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. 2310 275464 και να στείλετε e-mail στο [email protected]».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button