Μπάσκετ

ΚΑΕ Άρης: Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Βλάσιος

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Κώστας Βλάσιος.

Ο 18χρονος είναι ο πρώτος από την φετινή εφηβική ομάδα που ξεχώρισε για το ταλέντο του και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του «Αυτοκράτορα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Κώστας Βλάσιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, “άσος” βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου, έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που τον “δένει” για τα επόμενα χρόνια με τους “κίτρινους”.

Οι δηλώσεις του ίδιου:

«Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου και ιστορικού συλλόγου. Νιώθω τον ΑΡΗ σαν ‘σπίτι’ μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά, ενόψει της νέας σεζόν και να δώσουμε όλοι τον καλύτέρό μας εαυτό για την ομάδα».

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close