Μπάσκετ

Κίνδυνος να χάσουν όλους τους Αμερικανούς οι ρωσικές ομάδες

Η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία οδήγησε το State Department να προτρέψει όλους τους Αμερικανούς πολίτες, άρα και τους αθλητές, να αποχωρήσουν άμεσα από τη Ρωσία και να επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

Η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία και η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή έχει οδηγήσει ήδη πολλούς αθλητές στην απόφαση να αφήσουν τη Ρωσία και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Με ανακοίνωσή του το βράδυ της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου, το State Department προέτρεψε όλους τους Αμερικανούς που βρίσκονται στην Ρωσία να επιστρέψουν άμεσα πίσω στις ΗΠΑ για τη δική τους ασφάλεια.

Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν ακυρώσει τις πτήσεις τους από και προς τη Ρωσία με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιθυμεί την επιστροφή όλων των πολιτών της που ζουν στην Ρωσία.

“Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από την Ρωσία άμεσα με κάθε διαθέσιμο τρόπο”. Παράλληλα το State Department ζήτησε από τους Αμερικανούς “να έχουν εναλλακτικό πλάνο αποχώρησης από τη Ρωσία που δεν προϋποθέτει τη βοήθεια της Αμερικανικής Κυβέρνησης”.

Αυτοί είναι οι Αμερικανοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Άλερικ Φρίμαν

Γουίλ Κλάιμπερν

Αυτοί είναι οι Αμερικανοί της Ούνικς Καζάν:

Aϊζάια Κάνααν

Λορέντζο Μπράουν

Ο Τζέι Μέιγιο

Τζον Μπράουν

Τζάρελ Μπράντλι

Τζον Χόλαντ

Αυτοί είναι οι Αμερικανοί της Ζενίτ:

Τάισον Κάρτερ

Τζόρνταν Λόιντ

Μπίλι Μπάρον

Κόνερ Φράνκαμπ

Σαμπάζ Νέιπιερ

Άλεξ Πόιθρες

Τζόρνταν Μίκι

Και οι Γάλλοι από την πλευρά τους έχουν προτρέψει τους Γάλλους πολίτες που βρίσκονται στη Ρωσία να επιστρέψουν λόγω των περιορισμένων πτήσεων από τις αεροπορικές εταιρείες από τη Ρωσία προς τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

“Λόγω των αυξανόμενων περιορισμών στις πτήσεις ανάμεσα στη Ρωσία και την υπόλοιπη Ευρώπη προτρέπουμε τους Γάλλους πολίτες που έχουν επισκεφτεί τη Ρωσία να κανονίσουν να φύγουν από τη χώρα χωρίς άλλη καθυστέρηση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button