Μπάσκετ

Κίνδυνος μηδενισμού για τον Ηρακλή λόγω Χάγκινς

Κίνδυνος μηδενισμού λόγω της συμμετοχής του Χάγκινς που ήταν παράτυπη στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, υπάρχει για την ομάδα του Ηρακλή.

Μπορεί ο Ιωνικός να μην έκανε ένσταση για τη συμμετοχή του Τζος Χάγκινς που ήταν παράτυπη,  αλλά πλέον υπάρχει άλλος κίνδυνος: Να καταθέσουν ένσταση και να ζητήσουν το μηδενισμό της ομάδας κάποιες άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες. Και μπορούν να το κάνουν αυτό με βάση τον κανονισμό αφού η συμμετοχή του Αμερικανού ήταν παράτυπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, ο Ηρακλής έστειλε το συμβόλαιο του παίκτη στον ΕΣΑΚΕ στις… 18:20 της Κυριακής (28/2) κι ενώ είχε ξεκινήσει το τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό!

Προηγήθηκε τηλεφώνημα του Γενικού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Κονδύλη, στον τιμ μάνατζερ του Ηρακλή, Γιώργο Τσιάρα. «Γιατί βάλατε τον παίκτη να παίξει; Δεν έχει δικαίωμα» ήταν το νόημα όσων είπε ο Κονδύλης στον παράγοντα του Ηρακλή! Αμέσως έσπευσαν να στείλουν το συμβόλαιο το οποίο δεν ήταν θεωρημένο από τον ΕΣΑΚΕ!

Προφανώς στον Ηρακλή πίστεψαν ότι επειδή είχε εκδοθεί το δελτίο του παίκτη από την ΕΟΚ, θα μπορούσε ν’ αγωνιστεί. Αποτέλεσμα ήταν να υποπέσουν σε γκάφα ολκής και πλέον να κινδυνεύουν με μηδενισμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button