ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κίμιχ: «Φοράμε μάσκες και στο ξενοδοχείο, καθόμαστε παντού μόνοι, όμως η χώρα έγινε πρότυπο για το ποδόσφαιρο»

Ο Τζόσουα Κίμιχ φανέρωσε τις σκέψεις που κάνει όλο αυτό το διάστημα της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης στη Γερμανία.

«Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι όταν φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Είναι ήδη πολύ περίεργο που παίρνουμε νίκες εντός έδρας αλλά δεν έχουμε τον κόσμο μαζί μας να το γιορτάσουμε. Δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή…

Όταν έχεις κόσμο στην εξέδρα έχεις αδρεναλίνη και ένταση την οποία σου μεταφέρουν οι 80.000 οπαδοί. Φωνάζουν σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε κόρνερ… Τώρα πρέπει να βρίσκεις κίνητο και για εσένα αλλά και για να δίνεις ώθηση στους συμπαίκτες σου.

Ακόμα και στο ξενοδοχείο που βρισκόμαστε, φοράμε μάσκες… Στο πούλμαν που πηγαίνουμε προς το γήπεδο, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, όλοι κάθονται μόνοι τους, είναι πολύ περίεργο. Στ’ αποδυτήρια έχουμε μεγάλες αποστάσεις. Είναι ασφαλές όμως. Κάνουμε τεστ κάθε τρεις με τέσσερις ημέρες. Η χώρα μας έγινε πρότυπο για τις υπόλοιπες όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Και είναι θετικό για όλους που επέστρεψε το άθλημα…».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button