Μπάσκετ

Κάλεσμα της ΚΑΕ για την ΑΜΚ: “Γίνε «ένα» με την ομάδα που έχει δοξάσει τον σύλλογο…”

Τι αναφέρει η ΚΑΕ Άρης για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου

Η διαδικασία της ΑΜΚ είναι πολύ σημαντική για τον Άρη, με την ΚΑΕ να κάνει σχετικό κάλεσμα στον κόσμο. Αναλυτικά:

“Μία νέα σεζόν είναι μπροστά για την ομάδα μας, η οποία θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία της, αγωνιστικά, και παράλληλα να εξακολουθήσει να βαδίζει στο μονοπάτι της οικονομικής εξυγίανσης. Μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης από τον ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα, τη δήλωση συμμετοχής στο FIBA Europe Cup και την παραμονή του Γιάννη Καστρίτη, ξεκινά η δημιουργία του «νέου» ΑΡΗ.Τώρα έχεις κι εσύ τη δυνατότητα να αποτελέσεις κομμάτι της ομάδας. Πώς; Μέσω της συμμετοχής στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία συνεχίζεται.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από το ξεκίνημα της διαδικασίας και ήδη αρκετοί φίλοι του ΑΡΗ είναι συμ-μέτοχοι στην ΚΑΕ και στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή του Αυτοκράτορα στα υψηλά στρώματα της Basket League και την απαλλαγή από τα χρέη του παρελθόντος.

Πάρε μέρος στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ώστε να γίνεις «ένα» με την ομάδα που έχει δοξάσει τον σύλλογο και την Ελλάδα και να την ξαναδείς εκεί που ονειρεύεσαι. Όλες οι λεπτομέρειες για την ΑΜΚ 👉https://bit.ly/3I4HGAj “.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button