Γενικά

Κάλεσμα για το νερό της Θεσσαλονίκης-«100 δράσεις κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ»

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης
σε μια ανοιχτή συνάντηση με θέμα την συνέχιση του αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, μετά και την πρόσφατη ένταξη της ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο, απευθύνουν το Το «SOSτε Το Νερό», το «Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ», η «Καλλιστώ» και οι «Water Warriors».

Το κάλεσμα με σύνθημα «ε, ΟΧΙ και το νερό!” και τίτλο «100 δράσεις κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ» είναι για σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00, στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους, “τέσσερα χρόνια μετά το εμβληματικό Δημοψήφισμα του 2014 κατά της πώλησης του Νερού, η απειλή της ιδιωτικοποίησής του επανέρχεται στο προσκήνιο με την πρόσφατη ένταξη της ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο. Το «SOSτε Το Νερό», το «Σωματείο Εργαζομένων της ΕΥΑΘ», η «Καλλιστώ» και οι «Water Warriors» πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε αυτήν την συνάντηση.

Με την εμπειρία της αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ μας αλλά και με την τοπική αυτοδιοίκηση και με πολλές άλλες συλλογικότητες, φορείς και μεμονωμένους πολίτες στη οργάνωση και υλοποίηση του δημοψηφίσματος, συνεχίζουμε να δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε την πώληση του νερού σε ιδιώτες.

Καλούμε πολίτες, φορείς και συλλογικότητες, μέσα από ποικίλες δράσεις (πολιτιστικές πρωτοβουλίες, ημερίδες, ανοιχτές συζητήσεις, προβολές κ.λπ.), να εκφράσουμε και πάλι δυναμικά και κατηγορηματικά προς όλους, ότι η Θεσσαλονίκη συνεχίζει αυτόν τον αγώνα ενωμένη.

Ελάτε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00, στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση για να ενημερωθούμε και να οργανώσουμε μαζί τις δράσεις αυτές και να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα για το αυτονόητο:

Το νερό της Θεσσαλονίκης είναι ΚΟΙΝΟ ΑΓΑΘΟ, ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button