Ποδόσφαιρο

Κάκαλης: «Ξέρει πώς θα κινηθεί ο Χαριστέας στις μεταγραφές, δεν πρέπει να απογοητευόμαστε»

Μιλώντας στο Yellow Radio 92.8, ο Γρηγόρης Κάκαλης ανέφερε τι πήγε στραβά με τη Λαμία ενώ σχολίασε τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει ο Άρης και να γίνει καλύτερος αγωνιστικά.

Όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα & Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά είπε:

«Όταν βλέπει πολύς κόσμος κάποια πράγματα που δεν έχουν εξήγηση, κάτι σημαίνει. Δεν είμαστε προπονητές αλλά δεν ξέρω γιατί έγιναν αυτές οι αλλαγές. Ο Φετφατζίδης ήταν σε καλή κατάσταση. Η Λαμία ήταν καλά στημένη και έπρεπε να διασπαστεί από τα πλάγια. Κατά τη γνώμη μου ο Φετφατζίδης και ο Ντιγκινί βγήκαν πολύ νωρίς. Βέβαια ο Φετφατζίδης δεν ήταν σε καλό βράδυ. Το παιχνίδι ήταν στο μισό γήπεδο, δεν νομίζω να είχε μεγάλη κόπωση.

Είχαμε ευκαιρίες, ιδίως το δοκάρι του Μπα αλλά το θέμα είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ. Μία με τον Ροζ, μία με τον Βέλεθ, έχουμε θέμα στα σέντερ μπακ. Είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα, δεν άξιζαν να δεχθούν τέτοια γκολ».

Για την αρχή του αγώνα:

«Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν πολύ άσχημα. Αν δεν ήταν και το VAR θα ήταν 0-2, κανείς δεν κατάλαβε ότι ήταν οφσάιντ».

Για τη συνέχεια:

«Ευτυχώς είναι Δεκέμβρης και έρχονται μεταγραφές. Οι Χαριστέας και Καρυπίδης πρέπει να βρουν τι λείπει από την ομάδα. Θέλουμε επιθετικούς και μπακ. Το θέμα είναι τι χρήματα υπάρχουν φυσικά. Έχουμε απογοητευτεί από παίκτες όπως ο Μαρτίνες. Είχε έξι προσπάθειες και δεν κατάφερε τίποτα. Αν ήταν 2-1 δεν θα λέγαμε τίποτα, πολλά κρύβονται κάτω από το «χαλί». Υπάρχει στενοχώρια αλλά δεν χάθηκε τίποτα. Πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα».

Αν αξίζει την τριάδα:

«Δεν μπορεί να μην είναι ο Άρης στην εξάδα. Με νίκη θα ήμασταν τρίτοι. Τώρα πρέπει στα επόμενα δύο παιχνίδια να κάνουμε 4 με 6 βαθμούς για να καλυφθεί το «χαμένο έδαφος». Όλα εξαρτώνται από τα μικρά παιχνίδια, εκεί παίρνεις τις υψηλές θέσεις».

Επίσης είπε:

«Δεν πρέπει να πτοούμαστε, η ομάδα προχωράει. Θα γίνουν μεταγραφές αλλά κοιτάμε τον Ατρόμητο. Έχουμε όμως θέμα και με τη διαιτησία. Ήταν αγανάκτηση χθες. Τόσες καθυστερήσεις και δίνονται τρία λεπτά. Και στα επιπλέον λεπτά έγιναν καθυστερήσεις αλλά το έληξε στο τρίτο. Ό,τι διαμαρτυρία κι αν κάνουμε δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο Καρυπίδης μόνο να διαμαρτυρηθεί μπορεί, τι άλλο να κάνει;

Άλλο να είναι η Λάρισα, η Ξάνθη στην εξάδα κι άλλο ο Άρης, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος. Ο νοών νοείτω.

Είδα τον Διαμαντόπουλο και τον λέω δεν είσαι 18άδα; Μου λέει όχι και απόρησα. Έπρεπε να διασπάσουμε τη Λαμία από τα πλάγια».

Τι έχει πει με τον Καρυπίδη:

«Θέλει να κάνει μεταγραφές. Έχουμε να μπούμε Ευρώπη. Πρέπει να μπούμε πλέι οφ αλλιώς θα είναι καταστροφή. Θα μιλάμε για 20.000 κόσμο λόγω ενδιαφέροντος στα πλέι οφ. Αυτοί που θα έρθουν πρέπει να είναι παίκτες ενδεκάδας για να αλλάξει η ομάδα.

Συνέχισε λέγοντας:

«Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, η ομάδα προσπάθησε. Μας έλειψε χθες ο Ιντέγε, όπως κι αν το κάνουμε. Για μένα ο Σάσα πρέπει να είναι κέντρο, είναι «χρυσάφι» για τον Άρη εκεί».

Για τον Χαριστέα:

«Θα κριθεί από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Είδε τα καλά και τα άσχημα, το ξέρω αλλά δεν θέλω να τα πω δημόσια. Βλέπει συναισθηματικά την ομάδα, θα «σώσει» την ομάδα. Λείπει κάτι και θα το βρει ο Άρης. Πρέπει απλά να πεισμώσει η ομάδα».

Τέλος ανέφερε:

«Είμαστε μεγάλος σύλλογος, αυτό να το ξέρετε. Αν ήμασταν χθες στην τρίτη θέση, θα είχαμε σολντ άουτ μετά. Έχουμε αφέλεια στο παιχνίδι μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button