Ποδόσφαιρο

Κάκαλης: «Μπορεί την δυαδα ο Αρης – Εργάτης ο Μπερτόλιο»

Ο Γρηγόρης Κάκαλης, πρώην γενικός αρχηγός και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 101.7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» με τον Γιώργο Τότσικα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρωτιά στην βαθμολογία

Φτάνω στο σημείο να λέω πως από την στιγμή που δεν παίζουμε μπάλα και είμαστε πρώτοι τι θα γίνει όταν θα αρχίσουμε να παίζουμε μπάλα, γιατί η ομάδα κάποια στιγμή θα ρολάρει ο χρόνος είναι υπέρ μας.

Είπα και παλιά πως το πρόβλημα του Άρη ήταν τα μικρά παιχνίδια, αρχίσαμε να τα κερδίζουμε αλλά αν το ξεπεράσουμε αυτό θα είμαστε πολύ καλά. Όταν μια ομάδα κερδίζει τα μικρά παιχνίδια είναι στην πρώτη 3άδα. Ένας παίκτης όταν επρόκειτο να αγωνιστεί με έναν μεγάλο αντίπαλο είναι έτοιμος από μέρες, σε ένα μικρό παιχνίδι υπάρχει μια φυσιολογική χαλάρωση.

Για το επόμενο παιχνίδι με Αστέρα Τρίπολης

Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι πολύ καθοριστικό. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα λέμε ότι είναι καθοριστικά από την στιγμή που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση.

Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά πρέπει να παίρνουμε τους πόντους με κάθε τρόπο.

Πως πρέπει να διαχειριστεί ο Άρης όλα αυτά που έχει αποκτήσει στις 5 αγωνιστικές

Πρέπει ο κάθε παίκτης να συγκεντρωθεί στο κάθε παιχνίδι, αυτός είναι ο στόχος. Εμείς οι φίλαθλοι μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε.

Η ομάδα πρέπει να παίρνει την Κυριακή την νίκη, να την πανηγυρίσει και από Δευτέρα να ξεκινάει την αποθεραπεία και την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι αλλιώς χάνει τον δρόμο της.

Για τον Μάντζιο

Έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος ξέρει την Ελληνική πραγματικότητα, είναι καλός προπονητής και πιστεύω πως θα τα καταφέρει.

Πρέπει να του δώσουμε χρόνο.

Ο Άρης είναι το σκαλοπάτι για να ανεβεί και αυτός με την ομάδα. Είναι πανέξυπνο παιδί και δεν πιστεύω να χάσει την ευκαιρία. Θα την αρπάξει γιατί είναι μέσα στα πράγματα πολλά χρόνια. Είναι δουλεμένος από ποδοσφαιριστής.

Για την πληρότητα της ομάδας

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει κάθε ομάδα να παίρνει παίκτη που να παίζει σε 2-3 θέσεις. Έτσι συμπληρώνονται οι ομάδες. Εκεί δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον όταν θα έρθουν οι κάρτες, και οι τραυματισμοί.

Για τον Γκάμα

Και να μην είναι καλός, προσπαθεί. Είναι ένας παίκτης που έχει πάντα μέσα του την προσπάθεια, δεν εγκαταλείπει. Είναι επίσης ένας παίκτης που έχει τρεξίματα.

Για τον Ματέο

Ο Ματέο θα είναι έτοιμος όταν θα κάνει 4-5 90λεπτα γιατί είχε μια αποχή και κανένας ποδοσφαιριστής στο κόσμο δεν μπορεί να είναι έτοιμος αν δεν κάνει 90λεπτα. Πιστεύω σε έναν μήνα θα είναι πανέτοιμος.

Για τον Μπερτόλιο

Ήταν γι’ αυτούς που δεν ξέρανε. Για όσους ξέρανε τον περίμεναν έτσι γιατί λίγοι τον παρακολούθησαν στον Αστέρα. Το ίδιο πρόσωπο που είχε στον Αστέρα έχει τώρα και στον Άρη. Ένας εργάτης, ένας παίκτης πολύ καλός και ποιοτικός.

Για τον Σάσα

Ο Σάσα δεν είναι ο περσινός Σάσα. Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση αυτή η απόδοση με το συμβόλαιο του. Ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας και τώρα είναι αναπληρωματικός. Το θέμα του μπορεί να λυθεί εύκολα.

Για την εμφάνιση με τον Απόλλων Σμύρνης

Η ομάδα θα έχει 4-5 τουλάχιστον εμφανίσεις μέσα στην σεζόν όπως ήταν το 2ο ημίχρονο με τον Απόλλωνα. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου.

Αντέδρασε έτσι ο προπονητής εξαιτίας της κακής εικόνας του Άρη, δεν είναι έτσι η φιλοσοφία του. Ο προπονητής ξέρει κάτι παραπάνω απ’ όλους μας. Πετύχαμε το να παίρνουμε τους βαθμούς, το άσχημα θα είναι να παίζουμε και να μην παίρνουμε.

Για το μέλλον της ομάδας

Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά αν δεν βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Πρέπει κάποια στιγμή η ομάδα να αρχίσει να ρολάρει. Δεν γίνεται να μην παίζουν και να κερδίζουν. Πρέπει να αλλάξει η ομάδα πρόσωπο.

Φέτος πάντως πιστεύω ότι την δεύτερη θέση μπορεί να την πάρει.

Για τον Καρυπίδη

Πρέπει όλοι οι Αρειανοί να μην ασχολούμαστε με τον Πρόεδρο. Ο Καρυπίδης είναι πιο Αρειανός και από εμάς τους Αρειανούς και το χέρι στην τσέπη το βάζει κάθε μέρα.

Να αφήσουμε τον άνθρωπο γιατί έχει μεγάλα όνειρα για τον Άρη έτσι ώστε να τα υλοποιήσει.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button