Ποδόσφαιρο

Κάθε τέτοια κρύα ήττα και ένα μάθημα για το μέλλον

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε και στο χθεσινό ντέρμπι ο Άρης αφήνει αλγεινή εντύπωση στον κόσμο της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν από έναν αντίπαλο που μόνο αμυνόταν και ήταν ακίνδυνος επιθετικά.

Το ότι ο ΠΑΟΚ έβαλε γρήγορο γκολ δεν σημαίνει πως άλλαξαν και τα πλάνα του Άρη. Δυστυχώς η ομάδα του Άκη Μάντζιο συνηθίζει να μπαίνει νωχελικά, μουδιασμένα στα εντός έδρας παιχνίδια. Το έκανε απέναντι στον Αστέρα, εναντίον της ΑΕΚ και χθες. Στα δύο από τα τρία ματς το πλήρωσε και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Δυο είναι οι τομείς που πρέπει να κοιτάξει ο προπονητής για να μην συμβεί το ίδιο και απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Να βρει τον τρόπο να μπαίνουν οι παίκτες με το… μαχαίρι στα δόντια και όταν πάει κάτι στραβά στο ξεκίνημα να έχει άμεση αντίδραση. Με την ΑΕΚ αποσυντονίστηκε τελείως μετά το 0-1 και με τον ΠΑΟΚ συνέχισε στο ίδιο βαρετό, ακίνδυνο μοτίβο.

Κάθε ήττα είναι και ένα μάθημα για το μέλλον. Όχι μόνο για το κοντινό μέλλον. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Άρης θα έχει τη νέα χρονιά τον ίδιο προπονητή και τους ίδιους παίκτες. Πάνω στα φετινά πολλά καλά μπορεί να χτίσει τη νέα ομάδα αλλά και πάνω στα αρνητικά πρέπει να δουλέψει για να μην επαναληφθούν τα ίδια φθηνά λάθη.

Αν συνεχιστούν τα ίδια λάθη τότε υπάρχει πρόβλημα και θα υπάρχει πρόβλημα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button