Ποδόσφαιρο

Ιωσηφίδης: «Για τον Άρη ματώναμε, δεν μας ένοιαζαν τα λεφτά αλλά μόνο η ομάδα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Δημήτρης Ιωσηφίδης.

Aναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το ξεκίνημα της πορείας του στον Άρη:

Έπαιξα στην ομάδα του Κιλκίς και ήρθα το 86′ στην Θεσσαλονίκη. Τον επόμενο χρόνο έγινα επαγγελματίας με τον Πρόκοπ και έπαιξα τέσσερα χρόνια με την πρώτη ομάδα.

Για τα όσα θυμάται:

Με τον Σαμόλη, τον Μπουγιουκλή, τον Γιουκούδη, τον Οικονομίδη, τον Κατσαούνη ήμασταν οι ανερχόμενοι, πήγαμε αρκετά καλά εκείνα τα χρόνια. Δυστυχώς δεν είχαμε κάποια μεγάλη επιτυχία αλλά δυστυχώς τα προβλήματα του Άρη τα γνωρίζουμε εδώ και δεκαετίες.

Ήταν ωραία χρόνια, δημιουργικά, υπήρχε διαφορετική φιλοσοφία και την φανέλα του Άρη την τιμούσαμε γιατί θέλαμε, γιατί γουστάραμε, την ματώναμε. Τα χρήματα ήταν για να επιβιώνουμε, μπαίναμε μέσα για να κερδίζουμε.

Ήταν η εποχή που η ΑΕΚ ήταν με Μπάγιεβιτς, ο Παναθηναϊκός με Ρότσα.

Θυμάμαι στο πρώτο ντέρμπι που χάσαμε έκλαιγα ώρες στα αποδυτήρια, ήμουν Άρης από μικρός, ήταν όνειρο ζωής να παίξω για την ομάδα.

Tα συναισθήματα ήταν απίστευτα, το να παίξω με τον Ντίνο Κούη, δεν περιγράφονται τα συναισθήματα. Έπαιξα και τέσσερα χρόνια στις Εθνικές ομάδες και βρέθηκα με πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, με Σαραβάκο, με Μητρόπουλο, με Μίχο.

Για τον Γκμοχ με τον οποίο συνεργάστηκε:

Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Γκμοχ, έχω παίξει μπάλα μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σου βγάλει το 100% των δυνατοτήτων σου και χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί του.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη:

Έλλειπα 3,5 χρόνια στην Αμερική αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να βλέπω τον Άρη. Φέτος η ομάδα έπαιξε το δεύτερο καλύτερο ποδόσφαιρο μετά τον Ολυμπιακό, ήταν η καλύτερη ομάδα των τελευταίων 40 ετών.

Απλά πρέπει κάποια στιγμή ο κόσμος να δει έναν τίτλο, ένα πρωτάθλημα ένα κύπελλο. Και για τον κόσμο του Άρη αλλά και για να κάνει περισσότερους οπαδούς στις νέες γενιές.

Ο κ.Καρυπίδης έχει ένα πρότζεκτ Ευρωπαϊκής ομάδας, αλλά είναι άδικα αυτά που συμβαίνουν για εκείνον. Πληρώνει χρήματα που δεν θα έπρεπε.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Πιστεύω πάρα πολύ στον Άκη Μάντζιο. Πήρε την ομάδα σε κακή κατάσταση και την βελτίωσε. Του δόθηκαν 2 χρόνια συμβολαίου και ο κόσμος του Άρη πρέπει να τον στηρίξει και όλα θα πάνε καλά. Θα φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα και ίσως είναι ο τυχερός που θα σηκώσει κάποιο τρόπαιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button