Μπάσκετ

Ιωάννου: «Οι καλύτερες μου στιγμές στον Άρη-Η παράταξη μας έχει τεχνογνωσία»

Ο Μέμος Ιωάννου, βετεράνος παίκτης και πρώην προπονητής του Άρη, αλλά και μέλος της παράταξης «Πρώτα το μπάσκετ» για τις εκλογές της ΕΟΚ, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Στο λεωφορείο μπαίνω».

Αναλυτικά όσα είπε στον Πάρη Τρικαλιώτη:

Για την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα στην οποία συμμετέχει:

«Υπάρχουν άνθρωποι από όλα τα χρώματα, τις ομάδες, θέσεις και βιογραφικά. Υπάρχει μεγάλη τεχνογνωσία και εκεί είναι η μεγάλη μας διαφορά. Συζητάμε για το ερασιτεχνικό μπάσκετ την ανάπτυξή του αλλά και την… ελευθερία του καθώς βρίσκεται σε ομηρία. Έχουμε μείνει πολύ πίσω, όπως στο γυναικείο μπάσκετ ή στο 3 On 3 και πρέπει να κάνουμε βήματα ή άλματα μπροστά. Στην παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα έχουμε διαφάνεια και εξωστρέφεια, αυτό μας χαρακτηρίζει πιστεύω. Φυσικά στο μέλλον ελπίζουμε σε σύμπραξη όλων των δυνάμεων για το καλό του μπάσκετ».

Για τις Εθνικές ομάδες και το γυναικείο:

«Το γυναικείο μπάσκετ αξίζει και πρέπει να έχει τις παροχές, τις βοήθειες που έχει και το ανδρικό μπάσκετ και δε μιλάμε για τους μισθούς, αλλά για την καλύτερη δυνατή προβολή του αθλήματος και την ενίσχυσή του. Η αλλαγή σκέψης και φιλοσοφίας είναι προαπαιτούμενο και για τις Εθνικές. Το βασικό είναι να αποκτήσουμε την αξιοπιστία μας ξανά ανεξαρτήτως από την ποιότητα των παικτών, να σταματήσουμε τις εναλλαγές των προπονητών και να μπούμε σε μια βάση να βγάλουμε και νέα ταλέντα μέσα από το αναπτυξιακό».

Για τον Άρη: «Παρακολουθώ τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται για να διατηρηθεί σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο σήμερα. Με προσεκτικά βήματα μπορεί να συνεχίσει και να εξελιχθεί σταδιακά. Όλος ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει αλλά και να συνειδητοποιήσει ίσως ότι οι παλιές εποχές αποτελούν παρελθόν , είναι δύσκολες πλέον οι επενδύσεις στην εποχή μας. Έχει τη δυνατότητα και τη δύναμη ο Άρης με την παραγωγή και τον κόσμο να χτίσει ένα μέλλον χωρίς τα πολλά προβλήματα που κουβαλάει τα τελευταία χρόνια.

Τα δύο μου Κύπελλα με τον Άρη ήταν οι καλύτερές μου στιγμές. Η ατμόσφαιρα του Άρη είναι μοναδική , ξεχωριστή από όλες τις άλλες ομάδες. Πάντα υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά μου για τον Άρη. Πέρασα όμορφα χρόνια».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Ο κορωνοϊός δημιούργησε πολλά οικονομικά προβλήματα, κυρίως στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Ελπίζουμε το Σεπτέμβριο να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και να επιστρέψει ξανά ο κόσμος. Η Ομοσπονδία δεν βοήθησε τα ερασιτεχνικά σωματεία και αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε βοηθώντας τη βάση του ελληνικού μπάσκετ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button