Ποδόσφαιρο

Ισπανικά… fake news εμπλέκουν την υπόθεση Οριόλ με τον Ντάτκοβιτς

Κάπου μπερδεύτηκαν οι Ισπανοί που έμπλεξαν την υπόθεση του Τόνι Ντάτκοβιτς με τις μάχες που δίνει ο Άρης στην FIFA.

Στην Ισπανική cadenaser.com κάνει την εμφάνιση του ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η Καρταχένα μπορεί να αποκτήσει τον Κροάτη αμυντικό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τον Άρη, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Συγκερκιμένα οι Ισπανοί αναφέρουν:

“Θα υπήρχαν επιλογές για τον παίκτη να παραμείνει στην Καρταχένα δωρεάν. Η κύρωση της FIFA βαραίνει την ελληνική ομάδα για την οποία έχουν ανασταλεί τα δικαιώματά της, λόγω φερόμενων παρατυπιών στην περίπτωση του Ισπανού παίκτη Οριόλ Λοζάνο, ο οποίος είχε υπογράψει στους «κίτρινους» το 2011. Αυτή η κύρωση επιβλήθηκε από το CAS και εάν δεν αρθεί, ο σύλλογος δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, οπότε θα αναγκαζόταν να παραιτηθεί από την υπόθεση και ο Κροάτης παίκτης θα έμενε στην Καρταχένα δωρεάν»

Το θέμα είναι όμως ότι ενώ ενδεχομένως να μην επιτραπεί (λόγω Ντουρμισάι και όχι Οριόλ) στον Άρη να κάνει μεταγραφές, αυτό δεν επηρεάζει τον Ντάτκοβιτς.

Ουσιαστικά στους κιτρινόμαυρους απαγορεύονται οι εγγραφές καινούργιων παικτών, κάτι που προφανώς δεν βρίσκει εφαρμογή στο συγκεκριμένο ζήτημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button