Μπάσκετ

Ισοπεδωτική Αυστραλία διέλυσε την Αργεντινή και πήγε στους «4»!

Μία καταιγιστική Αυστραλία δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Αργεντινή, την οποία συνέτριψε 97-59 και προκρίθηκε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου περιμένουν οι ΗΠΑ!

Μετά το μέτριο ξεκίνημα, η Αυστραλία πάτησε το… γκάζι και συνέτριψε 97-59 την Αργεντινή, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ!

Συγκλονιστικό τέλος στο ματς κατά την απόσυρση του τεράστιου Λουίς Σκόλα, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος -στο κύκνειο άσμα του- κατευθύνθηκε δακρυσμένος στον πάγκο με συμπαίκτες και αντιπάλους να τον καταχειροκροτούν όλοι όρθιοι!

Πέντε παίκτες των νικητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Μιλς να ήταν πρώτος σκόρερ με 18π. Από 12π. είχαν οι Λαντέιλ και Θάιμπουλ, με τον Κέι να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 10π. και ισάριθμα ριμπάουντ. Επίσης, άλλους 11π. πρόσθεσε ο Ινγκλς.

Από την Αργεντινή, ξεχώρισε ο Λαπροβίτολα με 16 πόντους και τον ακολούθησε ο Ντεκ με 12π. και 10 ριμπάουντ.

Η «αλμπισελέστε» έκλεισε προηγούμενη (18-22) την πρώτη περίοδο, ενώ στη δεύτερη αντιστάθηκε στην αντεπίθεση των Αυστραλών, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το -6 (39-33).

Στο δεύτερο μέρος, οι «Μπούμερς» ανέβασαν ακόμη περισσότερο την ταχύτητά τους, με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να τους βρίσκει στο +12 (60-48). Ωστόσο, η ομάδα της Ωκεανίας δεν σταμάτησε το… σφυροκόπημα ούτε στην τέταρτη περίοδο, στην οποία ξεκίνησε με σερί 19-0, τελειώνοντας ουσιαστικά πρόωρα το παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 39-33, 60-48, 97-59

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button