ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ινφαντίνο για το FIFA+: «Το όραμά μας να κάνουμε το ποδόσφαιρο παγκόσμιο»

O πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, σχολίασε τη δημιουργία της παγκόσμιας ψηφιακής πλατφόρμας FIFA+.

Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα την «κυκλοφορία» του FIFA+, μιας παγκόσμιας ψηφιακής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε για να «συνδέσει» -δωρεάν- τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινώντας από σήμερα, το FIFA+ θα παρέχει πρόσβαση σε ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου από κάθε γωνιά του κόσμου, διαδραστικά παιχνίδια, ειδήσεις και πληροφορίες για διοργανώσεις.

«Το FIFA+ αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα στο όραμά μας να κάνουμε το ποδόσφαιρο πραγματικά παγκόσμιο και χωρίς αποκλεισμούς και στηρίζει τη βασική αποστολή της FIFA για επέκταση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου παγκοσμίως» δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Αυτό το πρότζεκτ αντιπροσωπεύει μια πολιτιστική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι θέλουν να συνδεθούν και να εξερευνήσουν το παγκόσμιο παιχνίδι. Ήταν ένα θεμελιώδες μέρος του Οράματος 2020-2023. Θα επιταχύνει τον εκδημοκρατισμό του ποδοσφαίρου και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το μοιραστούμε με τους φιλάθλους».

Τι περιλαμβάνει το FIFA+:

  1. Μέχρι το τέλος του 2022, το FIFA+ θα μεταδίδει 40.000 ζωντανά παιχνίδια ετησίως από 100 ομοσπονδίες και στις έξι συνομοσπονδίες, συμπεριλαμβανομένων 11.000 αγώνων γυναικών. Το FIFA+ προσφέρει ζωντανή κάλυψη από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ 1.400 αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά κάθε μήνα στο FIFA+.
  2. Εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ 2022, το FIFA+ θα παρουσιάζει κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών και του Παγκόσμιου Κυπέλλου γυναικών που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κάμερα, συνολικού περιεχομένου για περισσότερες από 2.000 ώρες αρχείου. Το Αρχείο FIFA+ θα έχει περισσότερα από 2.500 βίντεο που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950.
  3. Θα υπάρχει μια καθημερινή ροή ειδήσεων από όλο τον κόσμο του ανδρικού (400 διοργανώσεις) και γυναικείου (65) ποδοσφαίρου.
  4. Το FIFA+ θα περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, τοκ σόου και ταινίες μικρού μήκους, μεταφρασμένες σε 11 γλώσσες, ιστορίες από συλλόγους και ήρωες ποδοσφαίρου από το παρελθόν και το παρόν, από περισσότερες από 40 χώρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button