Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: “Να σηκώσω το Κύπελλο στο Λευκό Πύργο”

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε στο Sport24.gr για την πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από δέκα χρόνια, την επιστροφή – έκπληξη και το μέλλον του στους κίτρινους. Η ατάκα α λα Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Άρης νίκησε το απόγευμα της Πέμπτης (13/2) 1-0 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και εξασφάλισε την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά το 2010.

Οι κίτρινοι και πάλι στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ανάγνωση της αρχικής ενδεκάδας είχε μια έκπληξη. Το όνομα του Μπράουν Ιντέγε.

Ο 31χρονος Νιγηριανός παρά το γεγονός ότι μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του και με λίγες προπονήσεις είχε ζητήσει από τον Μίχαελ Ένινγκ να μπει στην αποστολή.

Τέτοια ήταν η δίψα του για να παίξει. Ο Γερμανός προπονητής της ομάδας δεν τον συμπεριέλαβε αρχικά, αλλά ο Ιντέγε όχι μόνο βρέθηκε στην αποστολή, αλλά και στο αρχικό σχήμα.

Έδωσε τις μάχες του στο Περιστέρι, έδειξε σαν να μην πέρασαν καθόλου αυτές οι τρεις εβδομάδες απουσίας δράσης από πάνω του.

Μάλιστα έχασε και σπουδαία ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ του Άρη και της αναμέτρησης. Το Sport24.gr τον συνάντησε στη μεικτή ζώνη του γηπέδου.

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για την πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από δέκα χρόνια, την επιστροφή-έκπληξη σε ενδεκάδα και αποστολή και το μέλλον του στους κίτρινους. Έθεσε από τώρα το στόχο και αυτός για τον Αφρικανό είναι ξεκάθαρος.

Χρησιμοποίησε και μια ατάκα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς – όταν ο Σουηδός φορούσε τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Νοέμβριο του 2017 κι επέστρεψε μετά επτά μήνες και από σοβαρό τραυματισμό – λέγοντας ότι τα λιοντάρια έχουν διαφορετικό χρόνο αποθεραπείας από τους ανθρώπους.

– Ο Άρης μετά από δέκα χρόνια στα ημιτελικά…

“Είμαστε πολύ καλά γιατί δουλέψαμε πολύ για να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία. Για να φθάσουμε στα ημιτελικά”.

– Επιστροφή στην αποστολή και στην ενδεκάδα. Αρχικά μάθαμε ότι ζήτησες από τον κύριο Ένινγκ να μπεις στην αποστολή παρά το γεγονός ότι είχε δυο προπονήσεις. Μετά δεν είδαμε το όνομά σου στην αποστολή. Ξαφνικά το είδαμε την ενδεκάδα. Τι έγινε;

“Ένιωθα μέρος της ομάδας όλο αυτό το διάστημα που ήμουν εκτός δράσης. Περίμενα τους γιατρούς. Μου είπαν ότι μπορώ να παίξω και το είπα και στον προπονητή. Ένιωθα καλά για να παίξω.

Δεν ένιωθα ότι υπήρχε κάποιος κίνδυνος. Δεν ήμουν καλά όλο αυτό το διάστημα που δεν μπορούσα να παίξω. Αλλά, όπως έχω πει τα λιοντάρια δεν αναρρώνουν από έναν τραυματισμό όπως οι άνθρωποι. Ο παίκτης τρέφεται από τα ματς”.

– Στους 4 του Κυπέλλου, ακόμη κι αν δεν έχει γίνει η κλήρωση, δεν μπορεί να έχετε στο μυαλό σας και τον τελικό ή ακόμη και την κατάκτηση του τροπαίου;

“Προφανώς. Ονειρεύομαι κι εγώ όπως κάθε οπαδός και κάθε παίκτης του Άρη. Να πάμε στον τελικό κι αν είναι δυνατόν να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτό θέλουμε”.

– Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν ήδη προκριθεί. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί κόντρα στον Παναιτωλικό. Ποιος προτιμάς γι’ αντίπαλο στα ημιτελικά;

“Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι όλα τα παιδιά καλά και να μην έχουμε τραυματισμούς. Εάν είμαστε όλοι καλά, δεν φοβόμαστε καμία ομάδα”.

– Όταν επέστρεψες στην Ελλάδα το καλοκαίρι για τον Άρη ποιο όνειρο ήθελες να εκπληρώσεις;

“Το όνειρό μου είναι να σηκώσω το Κύπελλο Ελλάδας στο Λευκό Πύργο. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και το έχω πετύχει. Παίζω κάθε ματς λες και είναι το τελευταίο μου”.

– Θα είσαι και την επόμενη σεζόν στον Άρη;

“Αυτό θα πρέπει να το συζητήσω με τον ατζέντη μου. Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά θα δούμε”.

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button