ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ιμπραϊμοβιτς: «Μπορώ ακόμα να κάνω τη διαφορά. Δεν είμαι ζώο»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει στη Νάπολι, το ντοκιμαντερ του Μαραντόνα, την ποδοσφαιρική πορεία στην Ιταλία, καθώς και στάθηκε στον Μουρίνιο

Για το ντοκιμαντέρ του Μαραντόνα και την επιρροή στην ζωή του

«Μου άρεσε πολύ το ντοκιμαντέρ για τον Ντιέγο Μαραντόνα. Κανείς δεν ήταν σαν αυτόν. Βλέποντας την αγάπη που είχε από όλη την πόλη, θα μου άρεσε να ζήσω αυτή την εμπειρία στη Νάπολι. Θα ήταν φανταστικό να κάνω ό,τι και ο Μαραντόνα έκανε εκεί. Δεν λέω ότι θα πάω εκεί, καθώς η τελική απόφαση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, αλλά οι οπαδοί της ομάδας δημιουργούν ενθουσιασμό. Με εμένα στην ομάδα το Σαν Πάολο θα ήταν γεμάτο. Επίσης εκεί είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ένας από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών»

Μίλησε για το προηγούμενο πέρασμά του από το ιταλικό ποδόσφαιρο,καθώς εξέφρασε την πικρία του για την Μίλαν και τον κατήφορο της

«Η Μίλαν είχε ένα γκρουπ πρωταθλητών που βρίσκονταν στο τέλος της καριέρας τους. Έκανα ό,τι μπορούσα για να πάω την ομάδα μπροστά. Ήταν ξεχωριστά χρόνια για μένα που μου έδωσαν τη χαρά για το ποδόσφαιρο την οποία είχα χάσει στην Μπαρτσελόνα. Δεν ένιωσα ποτέ δυνατότερος. Η Μίλαν είναι πλέον μια καταστροφή. Πολλά λόγια και καθόλου πράξεις. Δεν είναι πλέον ο σύλλογος που όλοι αγάπησαν στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν μάλλον οι λάθος άνθρωποι στη διοίκηση που έπρεπε να είναι αλλού. Ο Πάολο Μαλντίνι δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα αν και ήταν ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Έχει δύσκολο έργο γιατί δεν είναι εύκολο να τα πας καλά με περιορισμένο μπάτζετ».

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο αποθέωσε για τη βοήθεια που πρόσφερε στην καριέρα του

«Ο Μουρίνιο πάντα θα είναι ο Special One. Είχε μια φοβερή επιρροή στην καριέρα μου. Του εύχομαι τα καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι η επόμενή του δουλειά θα είναι επιτυχημένη».

Για το αν θα επέστρεφε στη Serie A, υποστήριξε

«Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι μου. Θα ακούσω όλες τις προτάσεις, αλλά θα ήθελα να παλέψω για τον τίτλο. Αν επέστρεφα θα ήθελα να διεκδικήσω το πρωτάθλημα, όχι απλά να υπογράψω κάπου επειδή είμαι ο Ιμπραΐμοβιτς. Μπορώ ακόμα να κάνω τη διαφορά. Δεν είμαι ζώο για να με βλέπουν οι άνθρωποι στον ζωολογικό κήπο».

Για το τι σκέφτεται όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια

«Θέλω να έχω έναν σημαντικό ρόλο όπου θα έχω αρμοδιότητες και δύναμη για να παίρνω αποφάσεις. Θα μπορούσα να γίνω προπονητής, αλλά υπάρχει μεγάλο άγχος στη δουλειά αυτή. Γερνάς μια δεκαετία κάθε σεζόν. Επίσης τότε δεν θα μπορούσα να μπω στο γήπεδο και να κάνω τη διαφορά αν χρειαζόταν. Έχω ακόμα χρόνο για να το σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκομαι σε καλή κατάσταση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button