Γενικά

Ιερολοχίτες: “Σαν να είναι ψέμα… Σπανίζουν στις μέρες μας οπαδοί σαν τον Λεωνίδα”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος των Ιερολοχιτών με αφορμή τον χαμό του Αρειανού, Λεωνίδα Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά:

Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, νιώθουμε σαν είναι ψέμα…

Σπανίζουν στις μέρες μας οι οπαδοί σαν το Λεωνίδα. Αγνός, με ανιδιοτελή αγάπη για το Σύλλογο και στήριξη στα τμήματα του. Ακούραστος, πάντα δίπλα στην ομάδα για ολόκληρες δεκαετίες· είτε έπαιζε μπάλα στη Ρόδο όταν το ενδιαφέρον του κόσμου μονοπωλούσε ο Αυτοκράτορας, είτε αγωνιζόταν σε ευρωπαϊκούς τελικούς.

Εκεί στις χαρές του Συλλόγου, εκεί και στις πολλές πίκρες, στα πέταλα και τα τσιμέντα της Β’ και της Γ’ Εθνικής. Δεν μπορούσε να αφήσει τον ΑΡΗ ούτε ακόμα και σε μια εποχή που κάποια λέσια, που έκαναν τότε όνομα στις πλάτες του Σωματείου και του οπαδικού του κινήματος, τον είχαν στιγματίσει ως μαύρο πρόβατο… Σπανίζουν δυστυχώς και οι άνθρωποι σαν το Λεωνίδα.

Πάντα νοιαζόταν για τα αδέρφια του, πάντα τον συγκινούσε ο πόνος και οι ταλαιπωρίες όλων των ανθρώπων, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, χωρίς ποτέ να θέλει να φανεί. Με το χαμόγελο του, με τα σχόλιά του, ένας άνθρωπος που σου έφτιαχνε τη διάθεση.

Ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μας όποτε τον τον χρειαζόμασταν, και σαν άνθρωποι αλλά και σαν σύνδεσμος. Που ήταν δίπλα μας αθόρυβα αλλά αισθητά· με την παρουσία του, με την απίστευτη στήριξή του, με τις μπλούζες που έπαιρνε για να μοιράσουμε σε πιτσιρίκια που δεν είχαν λεφτά, με κάθε τρόπο που μπορούσε…

Τα λόγια βγαίνουν πάρα πολύ δύσκολα κάτι τέτοιες στιγμές, κι όσα λόγια κι αν πούμε για το Λεωνίδα δε θα είναι ποτέ αρκετά, κι ούτε θα μπορέσουν ποτέ να καλύψουν το κενό που αφήνει σε όλους μας. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του και τις κόρες του, και να τις ευχηθούμε κουράγιο και δύναμη…

Μίλε θα είσαι πάντα δίπλα μας…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button