Ποδόσφαιρο

Ιερολοχίτες: Οικονομική στήριξη στους συλληφθέντες στην Ριζούπολη

Ο Σύνδεσμος των Ιερολοχιτών ανακοίνωσε την οικονομική στήριξη στους 15 φιλάθλους των κιτρινόμαυρων, που συνελήφθησαν στην Ριζούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 15 Γενάρη περίπου 100 οπαδοί του ΑΡΗ ταξίδεψαν στην Αθήνα για να βρεθούν στο πλευρό του Θεού του Πολέμου σε έναν ακόμη αγώνα.

Φτάνοντας στο γήπεδο (ένα γήπεδο στο οποίο λίγες μέρες πριν είχαν μπει οπαδοί του όφη και του ολυμπιακού, και πολύ καλά έκαναν) και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, περικυκλώθηκαν σχεδόν αμέσως από τις δυνάμεις καταστολής, περιμένοντας να μπουν στις κερκίδες.

Όσο η ώρα περνούσε, την αναμονή ακουλούθησε ο σωματικός έλεγχος όλων των οπαδών που βρίσκονταν στο σημείο (στους οποίους δε βρέθηκε απολύτως τίποτα), ο διαχωρισμός όσων αναγνωρίστηκαν ως οδηγοί ή ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και η προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι υπόλοιποι, ο έλεγχος των στοιχείων όλων των ατόμων, και τελικά οι προσαγωγές των 89 οπαδών του ΑΡΗ που είχαν περικυκλωθεί (από παιδιά 15 χρονών μέχρι ανθρώπους άνω των 60) υποτίθεται για να πάνε για “μια απλή εξακρίβωση στοιχείων” “μέχρι να τελειώσει ο αγώνας”, καθώς και οι συλλήψεις των ιδιοκτητών οχημάτων.

Οι οπαδοί του ΑΡΗ μεταφέρθηκαν τελικά στη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκαν όλοι για τουλάχιστον επτά ώρες, όσο δηλαδή χρειάστηκε στους μπάτσους για να ταυτοποιήσουν οποιονδήποτε είχε στην ιδιοκτησία του ή είχε δηλωθεί πως οδηγούσε αμάξι με πινακίδες από τη Βόρεια Ελλάδα, και να τους φορτώσουν οτιδήποτε βρέθηκε, άσχετα από το αν είχαν οποιαδήποτε σχέση.

Έτσι, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας των μπάτσουν να φορτώσουν κατηγορίες στο σωρό για να δείξουν ότι “παράγουν έργο”, 15 αδέρφια μας κατέληξαν να κρατούνται και να αντιμετωπίζουν πολύ βαριές κατηγορίες.

Τη Δευτέρα 17 Γενάρη τα 14 αδέρφια μας περάσαν από ανακριτή και πήραν λίγες μέρες αναβολή, ενώ ένας αδερφός μας αφέθηκε αργότερα.

Ως ΣΦ ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, έχουμε μάθει να μην αφήνουμε ο ένας τον άλλο μόνο απέναντι στην καταστολή, ούτε να καταπίνουμε αμάσητες της ανακοινώσεις της αστυνομίας και τα άρθρα των μμε, που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις για να δικαιολογήσουν τις κατηγορίες σε αθώο κόσμο και να προετοιμάσουν το έδαφος για οποιαδήποτε απόφαση.

Σαν πρώτο βήμα έμπρακτης αλληλεγγύης ανακοινώνουμε πως βγάζουμε κοντομάνικα οικονομικής ενίσχυσης, όλα τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν για τα δικαστικά έξοδα των συλληφθέντων.

Όσοι βρίσκονται Θεσσαλονίκη θα μπορούν να προμηθεύονται τις μπλούζες από το σύνδεσμο την Παρασκευή 28 του μήνα, ενώ όσοι βρίσκονται στην επαρχία μπορούν να παραγγείλουν μπλούζες στέλνοντας ονοματεπώνυμο,διευθυνση,τ.κ περιοχη, πόσα μπλουζάκια θέλουν, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
• Υπάρχουν κάποια τελευταία κομμάτια φούτερ Cannibals σε νουμερα σμόλ, μίντιουμ και χλ.
•Τιμές έναντι οικονομικής ενίσχυσης :
Κοντομάνικα / νουμερα μιντιουμ έως 2χλ :10€
Μπρελόκ / κέντημα : 5€
Φουτερ / νούμερα σμόλ,μιντιουμ και χλ :20€
Τσαντάκι μέσης / κέντημα cannibals : 10€
• Τα έξοδα αποστολής είναι 6€.
• Για οποιεσδήποτε επόμενες ενέργειες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
•ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Από το 1970 κι ακόμα παλιότερα..»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button