Ποδόσφαιρο

Ιδίως οι “μικροί” πρέπει να προστατευτούν

Να πάρουν εμπειρίες, αλλά να κριθούν με σωστό τρόπο από τον κόσμο πρέπει -περισσότερο από κάθε άλλον- οι νεαροί παίκτες της ομάδας.

Με τις αποχωρήσεις των παικτών να περιορίζουν το ρόστερ του Άρη οι Πέτρος Μπαγκαλιάνης και Πέτρος Μπακούτσης “επιστρατεύτηκαν” για να βοηθήσουν την ομάδα στην διαδικασία των πλέι-οφ.

Μάλιστα αρκετοί είπαν πως σε μία τέτοια κατάσταση, ο Άρης το μόνο που έχει να κερδίσει είναι οι εμπειρίες κάποιων ποδοσφαιριστών που ενδεχομένως στο μέλλον να μπορέσουν να στηρίξουν την ομάδα.

Το σημαντικό κομμάτι όμως σε αυτήν την κατάσταση είναι όλος ο οργανισμός Άρης να φροντίσει να μην “καούν” αυτά τα παιδιά.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι συνθήκες είναι μεν οι κατάλληλες για να πάρουν εμπειρίες, δεν είναι όμως οι σωστές για να βγουν συμπεράσματα και να αξιολογηθεί το μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει ο καθένας.

Οι κιτρινόμαυροι οφείλουν να προστατέψουν αυτά τα παιδιά στα εναπομείναντα παιχνίδια και ενδεχόμενα άσχημα αποτελέσματα να μην βαρύνουν τους ίδιους.

Σαφώς και όπως όλοι κρίνονται θα κριθούν και εκείνοι, όταν όμως αγωνιστούν υπό κανονικές συνθήκες πρωταθλήματος και όχι στην ιδιαίτερη σημερινή κατάσταση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button