Ποδόσφαιρο

Θύελλα αντιδράσεων στα Γιάννενα! Οπαδοί: “Να μην κατέβει ο ΠΑΣ”! Περιφερειάρχης Ηπείρου: «Η απόλυτη ξεφτίλα της ΕΠΟ»!

Υπάρχει αντίδραση και από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου στο σκάνδαλο της ΕΠΟ να ορίσει στο Αγρίνιο το ματσ ΠΑΣ-Παναθηναϊκού , χωρίς να δώσει τη συγκατάθεσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ανάρτησή του στο facebook ο Αλεξάνδρος Καχριμάνης χαρακτηρίζει ξεφτίλα της ΕΠΟ αυτό που συνέβη.

«Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟ Όπως με ενημερώνουν προσανατολίζεται η ΕΠΟ και έχει σκέψεις για αναβολή η αλλαγή έδρας λόγω «ακαταλληλότητας εξ αιτίας του παγωμένου γηπέδου!!!» των Ζωσιμάδων. Η εικόνα του γηπέδου είναι αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία που βγάλαμε τώρα. Κύριοι της ΕΠΟ σοβαρευτείτε επιτέλους».
Έξω από τους «Ζωσιμάδες» οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα τοποθέτησαν πανό , ενώ προχώρησαν και σε ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κ. Χριστοβασίλη να μην κατεβάσει στο Αγρίνιο την ομάδα, τονίζοντας ότι η πόλη είναι σε πόλεμο και ο πρόεδρος πρέπει να διαλέξει πλευρά!


Η ανακοίνωση:

“Χριστοβασίλη το σημερινό αποτελεί προσβολή για κάθε Ηπειρώτη και κυρίως για τον κόπο όλων των ανθρώπων που πάλεψαν ώστε το γήπεδο σήμερα να είναι χαλί ( με τον τόνο στο γιώτα).

Το ελάχιστο που έχεις να κάνεις είναι να μην ακολουθήσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο σ’ αυτόν τον κατήφορο και να μην κατέβει η ομάδα ποτέ σ’ αυτό το ματς παρωδία στο Αγρίνιο. Η ομάδα και η πόλη βρίσκονται σε πόλεμο. Διάλεξε πλευρά, αλλιώς θεωρούμε ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχεις συναινέσει σ’ ό,τι ανεκδιήγητο διαδραματίζεται απ’ το πρωί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button