Ποδόσφαιρο

«Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις μου, τέλειες οι συνθήκες του προπονητικού κέντρου»

Κλείνοντας την παρουσίαση, ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε μεταξύ άλλων για το προπονητικό κέντρο, με ποιους μίλησε για τον Άρη και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το ότι έχει αναδείξει παίκτες στο παρελθόν που είναι πλέον μεγάλα ονόματα και αν θέλει να κάνει το ίδιο και τώρα στον Άρη: “Μου αρέσει πάντα να δουλεύω με νεαρούς, αλλά είναι θέμα απόδοσης. Αν κάποιος αξίζει θα παίξει, δεν θα του κλείσει κανείς την πόρτα. Ο Άρης ειναι μία έμπειρη ομάδα, που είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα κλείσω καμία πόρτα”.

Για το αν έχει συλλέξει πληροφορίες από κάποιον συμπατριώτη του για τον Άρη: “Εχω ένα μεγάλο δίκτυο γνωστών, παικτών και συνεργατών από το παρελθόν, μίλησα με έναν παίκτη Έλληνα της Μπόχουμ με τον οποίο μίλησε”.

Για το ότι σε μία ομάδα πάντα η πρώτη του χρονιά είναι καλύτερη από την δεύτερη: “Δεν ισχύει… Στην Βάσας την πρώτη χρονιά σώθηκε η ομάδα, την δεύτερη έφτασε στον τελικό Κυπέλλου, αλλά χάσαμε. Ο επενδυτής έφυγε, οι παίκτες έφυγαν, αλλά έμεινα μέχρι την τελευταία μέρα”.

Για τους φετινούς του στόχους: “Στόχοι που έχουν τεθεί, συνεχίζουν να ισχύουν. Η χρονιά είναι σε πρόωρο στάδιο”.

Για την τάση στην Γερμανία να εμπιστεύεται νεαρούς προπονητές: “Το 2000 άλλαξε το σύστημα μετά το αποτυχημένο Μουντιάλ. Μέσα από τις ακαδημίες βγήκαν πολλοί νέοι προπονητές. Είναι μία τάση, ίσως είναι και τυχαίο. Πάντως χρειαζόμαστε νέους προπονητές”.

Για τις εγκαταστάσεις του Άρη, προπονητικό και γήπεδο, αλλά και τον Θοδωρή Καρυπίδη: “Γενικά είναι θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις. Στην αρχή ο αγωνιστικός χώρος με προβλημάτισε, αλλά θα βελτιωθεί. Για το προπονητικό κέντρο οι συνθήκες είναι τέλειες και είναι ένα επίτευγμα του προέδρου που κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει την ομάδα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button