Ερασιτέχνης

Θετικά βήματα για το χάντμπολ

Οργανώνεται το χάντμπολ του Άρη, έτοιμο για να κάνει το “restart” που χρειάζεται το τμήμα

Εδώ και μερικά χρόνια οι ακαδημίες του χάντμπολ του Άρη είναι σε μόνιμα ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά όπου τα αποτελέσματα ήταν εμφανή.

Πλέον αναμένεται το “restart” αυτό να επηρεάσει (θετικά) όλο το οικοδόμημα του Άρη, έως και το ανδρικό τμήματα.

Η πρώτη εξέλιξη είναι η δημιουργία συντονιστικής επιτροπής από ανθρώπους που γνωρίζουν τον χώρο αλλά έχουν όρεξη να βοηθήσουν ώστε ο Άρης να δει καλύτερες μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την σύσταση της συντονιστικής επιτροπής:

Ο ερασιτέχνης Άρης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα λειτουργία του τμήματος  χειροσφαίρισης και την δημιουργία  συντονιστικής επιτροπής.

Έφορος και γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ είναι ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κ. Αναστάσιος Οικονόμου και η επιτροπή θα αποτελείται από τους κύριους:

  1. Ανδρεάδη Γιώργο εκπρόσωπος του χάντμπολ και αναπληρωτής έφορος
  2. Μητρόπουλο Άγγελο, υπεύθυνος επικοινωνίας
  3. Μπιτζιλή Σάββα, υπεύθυνος ανάπτυξης ακαδημιών
  4. Καλοκίδη Γιάννη, υπεύθυνος του αντρικού τμήματος
  5. Χριστίδη Αναστάσιο, υπεύθυνος ανάπτυξης ακαδημιών

Η συντονιστική επιτροπή η οποία δημιουργήθηκε από επαγγελματίες και πρώην αθλητές του τμήματος, τους οποίους ενώνει η αγάπη τους για το σύλλογο και το άθλημα, έχει ως σκοπό την ανάδειξη των τμημάτων και τη δημιουργία σωστών υποδομών, ούτως ώστε να οδηγήσει το τμήμα του handball στο πιο υψηλό επίπεδο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button