Ποδόσφαιρο

Θεραπεία και ατομικό ο Γκάμα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου, με τους Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε να ακολουθούν για μία ακόμη μέρα θεραπεία και ατομικό, ενώ Γιοχάν Μπεναλουάν και Έργκυς Κάτσε ανέβασαν ρυθμούς και ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος τους προγράμματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/04, 15:00), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής (πλέι οφ) του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι τακτικής) με τους Γιόχαν Μπεναλουάν και Εργκυς Κάτσε να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ οι Μπρούνο Γκάμα και Μπρούνο Φελίπε έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button