Μπάσκετ

Θεοδώρου: “Συμφωνούμε με Άρη! Να ξηλωθεί η βρώμικη ΚΕΔ ή διαλύεται το πρωτάθλημα”

Ο ιδιοκτήτης της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα όσα έγιναν χθες και για την σημερινή κλήρωση των διαιτητών:

Νομίζω σήμερα θα είναι η πιο καθοριστική στιγμή γιατί θα έρθουμε αντιμέτωποι με αυτούς που ορίζουν αν είναι σωστή η διαιτησία ή όχι. Πρέπει να ειπωθούν οι αλήθειες και να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο. Αν δεν αλλάξει κάτι θα υπάρξουν αποχωρήσεις

-Για την ΚΕΔ:

Είναι προβληματική και απαρτίζεται από άτομα που δεν γνωρίζουν. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ορίζουν διαιτητές και να τους κρίνουν. Πρέπει να αλλάξει η ΚΕΔ δεν πάει άλλο. Θα γίνει μία πενταμελής επιτροπή ή

-Για τα παράπονα:

Η Κύμη είναι πολύ λίγη για να αλλάξει το μπάσκετ αλλά πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Αν δεν υπάρχει μία κοινή πορεία για το καλό των ομάδων τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Πρέπει να κόψουμε όλοι μαζί αυτή την κατάσταση.

-Για τον Παναθηναϊκό:

Δεν μπορώ να μιλήσω για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά πρέπει να καταλάβουν επιτέλους το συμφέρον όλων και να μην κοιτάμε τον εαυτό μας. Με δυνατά μπράντ νέιμ υπάρχει και ανταγωνισμός, αλλά αν δεν βοηθάνε θα βγαίνουν πρωταθλητές μονίμως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

-Για την ανεξάρτητη αρχή στη διαιτησία όπως πρότεινε ο Άρης:

Σωστή η πρόταση του Άρη, πρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή της ΚΕΔ με έμπειρους ανθρώπους, να έρθουν περισσότεροι διαιτητές και να γίνουν άμεσα αλλαγές. Θα αποχωρήσουν πολλές ομάδες αν δεν γίνει αυτό. Δεν είναι απλά στα λόγια. Θα γίνει. Εγώ δεν ζω από το μπάσκετ. Το αγαπάω και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό το κομμάτι. Δεν γίνεται να παίζουν με τα δικά μας λεφτά κάποιοι που είναι άσχετοι με το άθλημα.

-Για τις ομάδες:

Χολαργός, Προμηθέας, Ολυμπιακός και Κύμη είπαμε ότι θα αποχωρήσουμε αν δεν γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Αν δεν είχα κάποιες υποχρεώσεις και ήμουν στο παιχνίδι μας με το Περιστέρι, θα είχα πάρει την ομάδα και θα είχα φύγει. Δεν λέω μεγάλα λόγια.

-Για τις διαμαρτυρίες του:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Περιστέρι. Το θύμα φέτος είμαι εγώ, αλλά του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Το μαχαίρι μετακινείται. Να σας πω και ένα απλό παράδειγμα. Σε τρία επίσημα παιχνίδια 100 βολές το Περιστέρι, 39 η Κύμη. Δεν γίνεται άλλο με το ζόρι να κερδίζουν κάποιες ομάδες. Υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Υπάρχουν τεράστια και σοβαρά προβλήματα στο μπάσκετ. Με όποιο τίμημα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο.

-Για την ευκαιρία να αλλάξει το μπάσκετ για πάντα:

Φοβάμαι πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Εδώ δεν άλλαξε στις καλές εποχές. Φοβάμαι πως αν δεν πάμε συστρατευμένα δεν θα γίνει τίποτα. 27 Μαρτίου είναι οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Πρέπει να ανεξαρτητοποιηθούμε τελείως. Θα πρέπει να είμαστε ξεχωριστοί τελείως. Κυρίως η Α εθνική. Φεύγουν 100.000 ευρώ σε δελτία από όλες τις ομάδες και πηγαίνουν στην ΕΟΚ.

-Για το αν οριστεί ο διαιτητής Παναγιώτου ξανά σε παιχνίδι τους:

Αν δεν τιμωρηθεί ο κ. Πουρσανίδης και δεν βγει από τους πίνακες ο κ. Παναγιώτου, δεν πρόκειται να γίνει κλήρωση σήμερα.

-Για την δήλωση του κ. Ζούπα για τους διαιτητές:

Ο κ. Ζούπας είπε ξεκάθαρα ότι υπάρχουν διαιτητές που χρηματίζονται για να σφυρίξουν σε αγώνες και δεν έχει γίνει ακόμη κάποια εισαγγελική παρέμβαση απ’ όσο γνωρίζω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button